panty1Dizajn, funkcionalita a viac voľnosti so 180 stupňovými viackĺbovými pántami inštalujúcimi sa zvnútra.
Prémiové súčiastky Elesa+Ganter sa používajú pre neobvyklé riešenia so širokým rozsahom použití. Produktové katalógové listy spolu s popismi súčiastok s fotografiami a výkresmi slúžia na zjednodušenie práce zákazníka s výrobkami. Je to vcelku bežné, že z času na čas je potrebné 180 stupňové otočenie.


Tieto požiadavky spĺňa tiež antikorový viackĺbový pánt GN 7237, ktorý môžete teraz nájsť aj v širokom portfóliu značky Elesa+Ganter. Hoci sa tieto pánty inštalujú za účelom šetrenia priestoru a pre prípad možného vandalizmu, poskytujú 180 stupňové otočenie konzol pántov.
Vďaka tomu sa dosahuje optimálny prístup k uchyteniu pántov, a súčasne sa vylučuje zatarasenie únikových východov časťami otvorených dverí. Navyše zostane vonkajšok rámu bez zbytočných častí, ktoré by sa nehodili k celkovému dizajnu, a tiež sa tým zaručí jednoduchšia údržba a čistenie.
Antikorové viackĺbové pánty sú tvorené pákovým, samomazacím, bezvôľovým, sedem kĺbovým mechanizmom, ktorý sa montuje na rám a dvierka pomocou skrutkového spoja. Vďaka pohybu kĺbového mechanizmu vytvoreného simulovacím softvérom sa v prípade otvárania konzola pántu najskôr mierne nadvihne až následne sa otočí o 180 stupňov.

Maximálna flexibilita pri montáži: Podlhovasté široké montážne diery v montážnej konzole umožňujú nastaviť pánt v troch rozmeroch.
Pre jednoduchú montáž sú dostupné platničky so skrutkami, vnútornými závitmi aj s priechodnými dierami ako doplnky v sortimente.
Pre splnenie náročnejších požiadaviek so špecifickejším otváraním alebo dráhami pohybu, Elesa+Ganter tiež ponúka riešenia na mieru, ktoré presahujú bežné použitia pántov, podľa požiadavky štvorčlenný alebo desaťčlenný mechanizmus, ktorý bude slúžiť ako zdvíhací alebo ťahací systém.

O spoločnostiach IMP Kontakt, spol. s r. o., a Elesa+Ganter
Obchodná firma IMP Kontakt, spol. s r. o., je výhradným predajcom normovaných dielov značky Elesa+Ganter na Slovensku. Výrobná firma Elesa+Ganter vznikla ako joint venture talianskej firmy Elesa S.p.A a nemeckej firmy Otto Ganter GmbH & Co. KG. Otto Ganter Gmbh & Co. KG vyrába kovové súčiastky a Elesa S.p.A. ponúka plastové super technopolymérové produkty s certifikovanými testami kvality.

obr1

TEXT/FOTO IMP Kontakt, spol. s r. o.
Preklad: Mgr. Denisa Petrášová, Tomáš Nagy