aretech1Spoločnosť Aretech Slovakia ponúka služby v oblasti kompletnej údržby a servisu vzduchotechniky, ako aj starostlivosť o zariadenia v ATEX (výbušnom) prostredí.


Výbušným prostredím sa rozumie pracovné prostredie, v ktorom možno predpokladať výbušnú atmosféru, ktorá potenciálne ohrozuje bezpečnosť a zdravie zamestnancov v dôsledku možných miestnych alebo prevádzkových podmienok. Spoločnosť vám zaručí kompletný servis zariadení vo výbušnom prostredí ATEX (Zóna 20, 21, 22), servis a upratovanie brúsiacich kabín (Zóna 20, 21, 22), kompletnú výmenu náplní v štrkových filtroch, dodá diely a opraví výmenníky tepla. Okrem toho spoločnosť vykonáva aj dodávateľské a sprostredkovateľské služby.
Spoločnosť Aretech Slovakia spolupracuje s poprednými výrobcami techniky, zariadení a komponentov do výbušného prostredia, ktorí v tomto smere určujú trend.

Kvalitný servis
Môžete sa spoľahnúť na kvalitný servis výmenníkov tepla či výmenu filtračnej náplne. Spoločnosť dokáže zabezpečiť aj distribúciu výmenníka tepla a tesniacich gumičiek NBR a EPDM. Taktiež zabezpečuje dodávku filtračného štrku a iných materiálov podľa požiadaviek klienta.

aretech2

Prečo robiť pravidelne servis?
Vzduchotechnika vo výbušnom prostredí zabezpečuje kompletnú výmenu vzduchu. V takomto prostredí musia byť inštalované tzv. prvky s ATEX certifikáciou, ktorých údržba je zložitá a vyžadujú pravidelné osobitné kontroly v určených intervaloch. Na takéto kontroly vám Aretech Slovakia ponúka možnosť vykonávania kompletného servisu vášho zariadenia. Každé zariadenie je jedinečné, preto je nutná obhliadka zariadenia na mieste. V tejto oblasti spolupracujeme s poprednými výrobcami, ktorí diktujú smer v technike odsávania a filtrácie.

ATEX produkty
Aretech Slovakia ponúka všetko vo vyhotovení ATEX: ATEX motory, ATEX ventilátor, ATEX príslušenstvo, ATEX filtračnú techniku, ATEX lokálne odsávače, ATEX bezpečnostné klapky, ATEX potreby pre nízky tlak, ATEX potreby pre vysoký tlak a ATEX hasiace zariadenia a príslušenstvo.

Spoľahnite sa na odborníkov v danej oblasti – Aretech Slovakia.

Text / Foto: Aretech Slovakia
Viac na: www.aretech.sk