EXA81 warehouse 1000pxDoplnkové zariadenie Brady EXA81 pre smartfón a tablet dokáže premeniť mobilné zariadenia na šikovné osobné radary. Umožňuje vám a vašim kolegom rýchlo nájsť akúkoľvek položku označenú bezbatériovým RFID štítkom, a to aj bez priamej viditeľnosti. Jednoducho vyberte ľubovoľnú položku a zamerajte ju pomocou zvukových a vizuálnych upozornení. Spoznajte EXA81 i ďalšie čítačky Brady!

Či už máte Android alebo Apple, dokážete svoje telefóny a tablety jednoducho vylepšiť pomocou doplnkového zariadenia EXA81, s ktorým rozšírite dosah čítania RFID štítkov až do 15 metrov. Pevne pripevnite mobilné zariadenia pomocou skrutiek alebo spojky Quadlock a pripojte ich cez Bluetooth 5.3 alebo USB-C. Skenovanie sa spúšťa na praktickej a ergonomickej pištoľovej rukoväti a funguje až 24 hodín na jedno nabitie. Prečítate s ním UHF aj NFC RFID štítky, čiarové kódy a QR kódy.

Okrem toho môžete využiť našu aplikáciu, alebo vytvoríme aplikáciu prispôsobenú na mieru vašim potrebám, prípadne upravíme existujúcu firemnú aplikáciu tak, aby sa prichádzajúce údaje zobrazovali vami požadovaným spôsobom.

EXA81 v1 img

A to nie je všetko. Vďaka EXA81 dokážete rýchlo skontrolovať centralizované údaje o zásobách oproti skutočným stavom. Stačí kráčať a skenovať, aby ste pokryli celý priestor. Prípadne sa dajú využiť aj pevné čítacie systémy RFID štítkov. Bleskovo tak identifikujete nadbytočný inventár, zvýrazníte chýbajúce položky alebo prepošlete zostavy o skutočnom stave zásob na neskoršie porovnanie.

Spoznajte čítačky RFID spoločnosti Brady >>

Pre viac informácií alebo vyskúšanie doplnkového zariadenia EXA81 kontaktujte lokálne zastúpenie spoločnosti Brady na Slovensku.

BRADY, s. r. o.
T: +421 902 939 406
Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
www.brady.sk