SK Inspire Digital banner 600x159 02Divízia Manufacturing Intelligence spoločnosti Hexagon, popredný svetový výrobca a dodávateľ 3D meracích technológií, vás pozýva na webinár na tému, ako zvýšiť účinnosť procesov kontroly kvality pomocou softvéru Inspire.


Inspire je používateľsky prívetivý merací softvér pre širokú škálu aplikácií prenosného dotykového merania a skenovania. Ponúka intuitívne používateľské prostredie a inteligentné pracovné postupy pre efektívnu kontrolu. Svojim používateľom ponúka rôzne spôsoby vyrovnania, kompletný GD&T a import všetkých známych formátov CAD.

Software je dobrým pomocníkom taktiež pri montáži alebo nastavovaní prípravkov. Obsahuje komplexné možnosti reportovania. Ide o všestranný a multifunkčný nástroj navrhnutý pre metrologické aplikácie v mnohých priemyselných odvetviach. Inspire je komplexné softwarové riešenie, ktoré zjednodušuje procesy merania, šetrí čas a zvyšuje produktivitu.

V priebehu webinára vám ukážeme meranie v tomto softvéri pomocou meracích systémov Absolute Arm a Absolute Tracker. Uvidíte ako dotykové meranie, tak skenovanie vrátane vyhodnotenia dát a tvorby meracieho protokolu.

Bezprostredne v závere vysielania odpovieme na vaše otázky, ktoré budete môcť položiť v priebehu vysielania.

Pre koho je webinár určený?
Pre všetkých používateľov meracích ramien a laser trackerov, ktorí hľadajú cesty, ako zefektívniť proces kontroly kvality.

Prečo by ste sa mali zúčastniť?
Uvidíte, ako pomocou tohto jednoduchého softvéru výrazne zvýšite produktivitu výroby.

Webinár bude prebiehať v stredu 28. apríla 2021 od 14 hodiny.
Dĺžka webinára: predpokladaná doba trvania je 45-60 minút.

Webinár je zdarma.
Vysielame naživo!

Neváhajte a registrujte sa ešte dnes.
Registrovať sa môžete TU.

O divízii Manufacturing Intelligence
Divízia Manufacturing Intelligence spoločnosti Hexagon je popredným svetovým výrobcom a dodávateľom 3D meracích zariadení a riešení pre spracovanie nameraných dát. Poskytuje priemyselné meracie systémy pre všetky oblasti a spoločnosti, v ktorých je potrebné meranie rozmerov a tvarov výrobkov a v ktorých sa zároveň s nameranými dátami ďalej pracuje. Naše riešenia nachádzajú uplatnenie v celej rade oblastí: automobilový a letecký priemysel, dopravná a poľnohospodárska technika, energetika, elektronika, medicínske technológie, ťažký priemysel, obrábanie a mnoho ďalších. Súčasťou portfólia je i kompletná ponuka sond a ich príslušenstva pre meranie v obrábacích strojoch.

Viac informácií na hexagonmi.com

TEXT/FOTO Jana Tvarohová