fanucSpoločnosť FANUC Slovakia zorganizovala v dňoch 7. – 8. novembra vo svojom sídle v Nitre zákaznícke dni pod názvom Dni priemyselnej automatizácie.

Na podujatí sa počas dvoch dní zúčastnili takmer dve stovky návštevníkov, ktorí okrem riešení spoločnosti FANUC mohli prediskutovať aj kompetencie ďalších sedemnástich partnerských firiem.

Široké portfólio na priemyselnú automatizáciu
Rozsiahle portfólio produktov spoločnosti FANUC na priemyselnú automatizáciu zahŕňa CNC systémy, priemyselné roboty, vertikálne obrábacie centrá, vstrekovacie stroje, stroje na elektroerozívne obrábanie, pohonné jednotky a laserovú technológiu. Vďaka širokej palete ďalších hardvérových a softvérových voliteľných doplnkov sú riešenia japonského dodávateľa mimoriadne prispôsobiteľné špecifickým automatizačným potrebám konkrétneho závodu bez ohľadu na individuálny charakter procesov.
Produkty FANUC na priemyselnú automatizáciu sú riadené jednou spoločnou platformou a zaručujú plnú kompatibilitu nahor aj nadol. Štandardne sú vhodné do inteligentných tovární a sú kompatibilné s priemyselným internetom vecí (IIoT).

fanuc1

Milión predaných robotov
Jeden milión predaných robotov! Spoločnosť FANUC oznámila, že sa stala prvou spoločnosťou, ktorá celosvetovo predala 1 000 000 robotov. Pri tejto príležitosti ponúka svojim zákazníkom limitovanú ponuku na robot FANUC CRX s iRVision 2D systémom za vynikajúcu cenu.
Ponuka obsahuje výber medzi robotom CRX-10iA (užitočné zaťaženie 10 kg; dosah 1 249 mm) alebo CRX-10iA/L (užitočné zaťaženie 10 kg; dosah 1 418 mm) s ovládačom R-30iB Mini Plus, tabletom Teach Pendant, 2D iRVision systémom namontovaným na robote FANUC a 8 rokov bezúdržbovej prevádzky. Táto ponuka zahŕňa aj doživotnú podporu vášho produktu a rýchle dodanie do štyroch týždňov. Limitovaná ponuka je platná do vypredania zásob.

text Michal Múdrý foto FANUC