OTS: Spoločnosť Zynga zverejnila svoje finančné výsledky za druhý štvrťrok roku 2020

Dosiahla najvyššie štvrťročné tržby a najvyšší počet predplatiteľov vo svojej histórii

Dosiahla najväčší štvrťročný nárast prevádzkovej hotovosti za viac ako 8 rokov

Zvýšila svoje odhady vývoja tržieb a počtu predplatiteľov za celý rok 2020

San Francisco 7. augusta (TASR-OTS)(BUSINESS WIRE) - Spoločnosť Zynga Inc. (Index Nasdaq: ZNGA) zverejnila finančné výsledky za druhý štvrťrok roku 2020, ktorý skončil 30. júna 2020, a to prostredníctvom Hlásenia o tržbách za prvý štvrťrok roku 2020 (Q2 2020 Quarterly Earnings Letter). Toto Hlásenie bolo publikované v sekcii pre vzťahy s investormi na webových stránkach spoločnosti. Pozrite si toto Hlásenie v prílohe alebo navštívte webové stránky http://investor.zynga.com/financial-information/quarterly-results.

Táto tlačová správa obsahuje multimediálny obsah. Zobraziť plnú verziu tu: https://www.businesswire.com/news/home/20200805005297/en/ "V druhom štvrťroku 2020 sme dosiahli vynikajúce výsledky a zaznamenali sme najvyššie štvrťročné tržby a najvyšší štvrťročný počet predplatiteľov v histórii spoločnosti Zynga. Navyše sme dosiahli najväčší štvrťročný nárast prevádzkovej hotovosti za viac ako 8 rokov. Okrem toho sme dokončili akvizíciu firmy Peak a do tretieho štvrťroku vstupujeme s 8 franšízami, ktoré podstatne rozšíria naše služby," povedal Frank Gibeau, generálny riaditeľ firmy Zynga. "Navyše sme uzavreli zmluvu o akvizícii istanbulskej firmy Rollic, ktorá sa zaoberá vývojom a vydávaním širokého spektra veľmi obľúbených hier pre voľný čas v jednej z najväčších a najrýchlejšie rastúcich kategórií mobilných hier."

Vedenie spoločnosti Zynga usporiadalo 5. augusta o 14:00 tichomorského času (17:00 východoamerického času) konferenciu, aby diskutovali o finančných výsledkoch firmy. V rámci konferenčného hovoru bolo možné klásť otázky a spoločnosť Zynga sa snažila odpovedať na čo najviac z nich.

Prístup ku konferenčnému hovoru je možný prostredníctvom webovej stránky http://investor.zynga.com - kde je tiež po skončení konferencie k dispozícii záznam, alebo si môžete záznam konferencie vypočuť na nasledujúcich telefónnych číslach:

Bezplatné telefónne číslo: (800) 537-0745

Medzinárodné telefónne číslo: (253) 237-1142

ID konferencie: 5769759

O spoločnosti Zynga Inc.

Zynga je globálnym lídrom v oblasti interaktívnej zábavy s poslaním prepojiť svet prostredníctvom hier. Do dnešného dňa hrala hry patriace pod franšízu Zynga viac ako miliarda ľudí. Medzi tieto hry patria CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Merge Dragons!™, Merge Magic!TM, Toon Blast™, Toy Blast™, Words With Friends™ a Zynga Poker™. Hry spoločnosti Zynga sú k dispozícii vo viac ako 150 krajinách a sú hrateľné na sociálnych platformách a mobilných zariadeniach po celom svete. Spoločnosť bola založená v roku 2007 so sídlom v San Franciscu, má pobočky v USA, Kanade, Spojenom kráľovstve, Írsku, Indii, Turecku a Fínsku. Viac informácií nájdete na stránke www.zynga.com alebo sledujte spoločnosť Zynga na sociálnych sieťach Twitter, Instagram, Facebook alebo na blogu Zynga blog.

Výhľadové vyhlásenia

Táto tlačová správa obsahuje výhľadové vyhlásenia týkajúce sa, okrem iného, odhadov rastu tržieb a počtu predplatiteľov služieb spoločnosti za celý rok 2020 a akvizície spoločnosti Rollic. Výhľadové vyhlásenia obsahujú slová, ako sú napríklad "výhľad", "očakávať", "plánovať", "zamýšľať", "bude", "predvídať", "veriť", "cieľ", vrátane rôznych tvarov týchto slov. Rovnako tak všetky vyhlásenia uvedené v tejto tlačovej správe v budúcom čase sú považované za výhľadové vyhlásenia. Dosiahnutie cieľa alebo úspešné splnenie skutočností uvedených v týchto výhľadových vyhláseniach podlieha významným rizikovým faktorom a závisí od splnenia radu predpokladov a očakávaní. Na výhľadové vyhlásenia, založené na informáciách, ktoré máme k dispozícii v deň zverejnenia tejto správy, sa nedá spoliehať. Neprijímame žiadnu povinnosť aktualizovať výhľadové vyhlásenia. Ďalšie informácie o rizikových faktoroch a predpokladoch, ktoré ovplyvňujú naše podnikanie, sú alebo budú podrobnejšie uvedené v našich verejných správach predkladaných Komisii pre cenné papiere a burzy (SEC), ktorých kópie možno získať na našich webových stránkach pre vzťahy s investormi na adrese http://investor.zynga.com alebo na webovej stránke Komisie pre cenné papiere (SEC) www.sec.gov.

Upozornenie pre vydaveteľov

Video materiály a grafiku k hrám spoločnosti Zynga si môžete stiahnuť na tejto webovej stránke: https://bit.ly/ZyngaQ22020

Zobraziť zdrojovú verziu na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200805005297/en/

Zdroj: Zynga

Multimédiá

Document

Q2 2020 Zynga Quarterly Earnings Letter

Logo

Kontakt:

Investor Relations:

Rebecca Lau

Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Press:

Sarah Ross

Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

UPOZORNENIE: Originál tohto textu je oficiálna záväzná verzia. Preklad uvádzame len ako pomocný text, odvolávajúci sa na originál, ktorý je jediným právne záväzným dokumentom.

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.