IDEB1Najmodernejšia obranná a bezpečnostná technika a vybavenie sa od utorka 14. mája do štvrtka 16. mája sústredí vo výstavno-kongresovom centre Incheba v Bratislave v rámci medzinárodného veľtrhu obrannej a bezpečnostnej techniky IDEB Defence & Security.


Ponuka vystavovateľov bude zahŕňať pozemnú a leteckú techniku, zbrane a muníciu, delostrelecké systémy, odmínovacie stroje, komunikačné a monitorovacie systémy, vzduchotechniku pre kryty a bunkre, výstroj a výzbroj, ale aj techniku a vybavenie pre hasičské a záchranné zložky.
Odborným garantom veľtrhu je Ministerstvo obrany SR, vďaka ktorému sa môžete bližšie oboznámiť s činnosťou jeho zložiek a s technikou, ktorú používajú Ozbrojené sily SR. Počas aktuálneho ročníka sa môžete tešiť aj na účasť Ministerstva vnútra SR, ktoré počas veľtrhu priblíži svoju činnosť prostredníctvom vystavenej techniky a akčného sprievodného programu.
Veľtrh ako jedinečná platforma pre prezentáciu produktov a služieb pre obranné, bezpečnostné a záchranné zložky prezentuje inovácie a moderné obranné prístupy, pričom vyniká silnou účasťou významných predstaviteľov bezpečnostných rezortov a zahraničných delegácií. Aj v roku 2024 bude veľtrh bude rozšírený o témy vnútornej bezpečnosti či protipožiarnej ochrany a vytvorí tak priestor na najkomplexnejšiu platformu pre prezentáciu tém obrany, vnútornej bezpečnosti a bezpečnostnej politiky (Defence&Security).


Tibor Šuľa

Foto: Incheba