Spoločnosť LINAK C&S,Tec ktorá je pobočkou materskej medzinárodnej spoločnosti LINAK, založili v roku 2005. Sídli v Majetíne pri Olomouci na Morave.


LA36 reflex engineering.sk„Naša spoločnosť sa delí na tri základné segmenty podľa výrobných oblastí, kam dodáva lineárne aktuátory a zdvíhacie stĺpiky. DESKLINE – zdvíhacie stĺpiky a ovládače sú určené výrobcom polohovateľného nábytku, kancelárskych stolov, výrobných a montážnych pracovísk, multimediálnych stojanov,polohovateľných kuchyň interiérov predajní a komfortného nábytku.TECHLINE –lineárne pohony odoberajú napríklad výrobcovia automatických transportných systémov, poľnohospodárskej mechanizácie, ventilov a klapiek, energetických riešení priemyselnej automatizácie. Výrobky MEDLINE a CARELINE sú súčasťou nemocničného a terapeutického vybavenia,“uviedol konateľ LINAK C&S Ing. Richard Ponížil. Podľa neho zákazníci majú najväčší záujem v oblasti DESKLINE o zdvíhací stĺpik DL6 alebo celorámové stolové riešenie DF2 s intuitivnym ovladanim DPG alebo DPF.

Aktuátory rôznych rýchlostí,

V oblasti TECHLINE dominuje lineárny aktuator LA36 so širokou škálou využitia a špecifikáciou a flexibilná LA12 nielen s malou zástavbou veľkosťou. Společnoť LINAK ponúka aktuátory rôznych rýchlostí, dĺžok zdvihov a výkonnostných charakteristík – siia až 15000 N, maximálna rychlosť až 160 mm/s a dĺžkami zdvihu medzi 20 a 999 mm. Samozrejmosťou sú aktuátory s integrovaným ovládaním (IC),ktoré poskytujú v priemyselnej automatizácii veľké množstvo výhod, ako napríklad už rôzne možnosti spätnej väzby, jednoduché prevádzkové riešenia, signály koncového dorazu, možnosti prispôsobenia, monitorovania lineárneho pohonu alebo paralelný chod a zbernicovou BUS komunikáciou.

Splnili plán predaja

LINAK C&S pôsobí na českom a slovenskom trhu, ale spoločnosť LINAK má vyše 30 predajných a servisných zastúpení po celom svete.Zvíhací sloupek úprava

Aj LINAKC&S sa musela vysporiadať s obmedzeniami, ktoré spôsobili protiepidemické opatrenia. Z uvedeného dôvodu sa mohli kontaktovať s klientmi len cez online platformu. Napriek uvedeným podmienkam sa jej podarilo splniť plán predaja a zachovať si pozíciu na trhu, doplnil R. Ponížil.

                                                                                                        

 

 

 

Text:
Foto a video: archív firmy