obr1Wellness Hotel Patince**** je oázou pokoja a harmónie, do ktorej môžete uniknúť pred stresom okolitého uponáhľaného sveta. U nás úplne vypnete a zabudnete na starosti, dokonale zrelaxujete svoje telo i dušu.


Ponúkame vám nielen odborníkmi zostavené pobyty a služby, ale aj osobitý prístup ku každému klientovi podľa individuálnych želaní.
Hotel sa môže pýšiť nielen najväčším krytým zážitkovým bazénovým svetom s termálnou vodou, bohatou ponukou saunového sveta, kúpeľových procedúr a masáží, ale aj modernou konferenčnou miestnosťou s najmodernejšou technikou. Celková kapacita najväčšej konferenčnej miestnosti je 250 osôb. Ochotne vám poradíme pri organizovaní rôznych typov akcií od školení, workshopov, kongresov, seminárov, obchodných stretnutí až po firemné podujatia, ako napríklad team building či firemný večierok.

Konferencie aj turistika
Na výber máte štyri konferenčné miestnosti rôznych kapacít. Hotel ponúka nielen bohatý indoorový program a wellness, ale aj outdoorové aktivity, ako jazda na štvorkolkách, let teplovzdušným balónom, vodné lyžovanie na Dunaji, plavba hotelovou loďou hoci aj do Vyšehradu, cykloturistika a korčuľovanie na kolieskových korčuliach na novootvorenej cyklotrase pozdĺž Dunaja. Počas teplých dní je často využívaný a obľúbený Marína bar, ktorý sa nachádza v priestoroch jachtárskeho prístavu Marina Patince, vzdialeného 2 km od hotela. Wellness Hotel v Patinciach Patince je pripravený splniť podmienky aj toho najnáročnejšieho klienta.

obr2

Komfort spojený s relaxom
Hotel sa nachádza v najjužnejšej obci Slovenska, v blízkosti Dunaja, asi 15 km východne od Komárna. Obec sa pýši najväčším počtom slnečných dní. Pre hotelových hostí sú pripravené komfortné dvojlôžkové izby s možnosťou prísteliek a detských postieľok, ale aj rodinné izby a apartmány. Kapacita hotela je 250 lôžok. V reštaurácii si môžete vybrať z ponuky kulinárskych špecialít, ktoré vychádzajú z tradičných slovenských, regionálnych a medzinárodných jedál.
Pre milovníkov sáun je pripravených hneď niekoľko druhov: fínska, švédska, parná, či bylinková aromatická sauna. Hotel disponuje aj bohatými doplnkovými službami, relaxačnými a kozmetickými procedúrami, zábalmi, kúpeľmi a kúpeľňovým ošetrením.

obr3

Bazénový svet
Bazénový svet ponúka najväčší vnútorný zážitkový bazén s termálnou vodou na Slovensku. Miestny termálny prameň Hévíz s teplotou 27 °C, ktorý vyviera z hĺbky 200 metrov, patrí k reťazcu pridunajských prameňov. Teplota vody v bazénovom svete sa pohybuje v rozmedzí 30 – 36 °C. Vo vnútornom bazénovom svete nájdete relaxačný zážitkový bazén s množstvom vodných atrakcií, detský bazén s toboganom, vírivku a sedací bazén.
V lete majú hostia k dispozícii až 10 bazénov s termálnou vodou a štyri tobogany. Hostia si zároveň môžu užiť prístav Marina Patince, ktorý sa nachádza v krásnej prírodnej scenérii. Prístav je zároveň kotviskom pre osobnú loď Wellness 1, s ktorou sa podnikajú vyhliadkové
plavby v okolí Patiniec, do Štúrova, Ostrihomu a Komárna.

TEXT/FOTO: Wellness Hotel Patince