EatologKongres EASTLOG, ktorý sa radí po bok najväčších stredoeurópskych akcií zameraných na logistiku, supply chain a dopravu, vybral hlavnú tému pre nadchádzajúci ročník, ktorý sa uskutoční 24. až 26. mája 2023 v O2 universu v Prahe. EASTLOG 2023 sa zameria na odomknutie potenciálu odvetvia, a hlavná téma znie Logistics Unlimited čiže Logistika bez limitov.

„Keď máte vo firme akýkoľvek nápad, alebo na druhej strane problém, určite od svojho logistického partnera radi počujete, že to zvládne, všetko vyrieši, že skrátka žiadny problém nie je. V tomto zmysle má logistika neuveriteľný, skoro až neobmedzený potenciál. Posledné tri roky sú však možnosti logistiky okliešťované – pandémia a narušenie dodávateľských reťazcov, energetická kríza, ruská agresia, nedostatok ľudí a odliv pracovníkov z Ukrajiny, vysoké ceny pohonných hmôt alebo odkladanie potrebných investícií. V nadchádzajúcom ročníku sa pozrieme na to, ako potenciál logistiky opäť odomknúť. Preto Logistics Unlimited,“ približuje hlavnú tému aj dôvody jeho voľby Patricia Jakešová, ktorá je novou programovou riaditeľkou kongresu. EASTLOG 2023 podľa nej bude ideálnou príležitosťou na diskusiu s kolegami z odboru a hľadanie riešení ťažkých situácií vrátane odomknutia teraz limitovaného potenciálu logistiky.

Jeffrey Osterroth, konateľ usporiadateľskej spoločnosti ATOZ Group, dopĺňa: „EASTLOG 2022 mal rekordnú účasť (556 účastníkov), ale stále vidíme príležitosti pre rast. Veríme, že tento potenciál odomkneme práve s novou posilou Patrícií, ktorá má skúsenosti a všetky predpoklady na to, aby 26. ročník kongresu posunula na kvalitatívne vyššiu úroveň.“

Zatiaľ čo dopoludňajšia časť programu sa bude venovať téme „neobmedzenej logistiky“, popoludnie prinesie sekciu so špeciálnym programom. Zacieli na štyri kľúčové oblasti:

Prečítajte si viac