Roboty 32Desiate výročie konferencie Roboty, ktorá sa uskutoční 23. a 24. januára v Brne, vo svojom obsahu kombinuje to najlepšie z predchádzajúcich rokov s dávkou novej invencie.

Nadviaže tak na svoj status poprednej technickej konferencie, ktorá slúži na inšpiráciu tuzemského priemyslu, podporuje networking špecialistov a zároveň na jedno miesto priváža to najzaujímavejšie z robotiky a pridruženej automatizácie. Informoval organizátor konferencie výkonný riaditeľ Trade Media.
Lukáš Smelík.

Hlavný konferenčný program sa uskutoční tradične v hoteli Avanti v hybridnom režime (osobne aj on-line). Na pôde konferencie môžete v dvoch dňoch navštíviť hlavný stage s exkluzívnymi prednáškami a hosťami, prejsť si partnerské workshopy alebo sa zoznámiť s novými technológiami vo výstavnej časti. To všetko s vyhláseným večerným networkingom.

Pri príležitosti 10. výročia konferencie sú účastníci pozvaní aj na unikátne diskusné stretnutie, ktoré budeuž v predvečer konferencie na prémiovej lokácii v Dvorane VUT v Brne.
Účastníci konferencie sa zoznámia napríklad s možnosťami rastu českej ekonomiky prostredníctvom investícií, s energetickou náročnosťou robotov. Spoločnosť Stäubli predstaví využitie robotov vo firmách. Súčasťou konferencie bude aj výstava robotov, ich aplikácií v priemysle.

Program konferencie:

Text. Tibor Šuľa
Foto: archív