file 2Tento rok sa vôbec prvýkrát uskutoční spoločná používateľská konferencia troch divízií nadnárodnej spoločnosti Hexagon, ktoré majú v Českej republike a na Slovensku svoje zastúpenie.


Hexagon Safety & Infrastructure, Hexagon Manufacturing Intelligence a Hexagon PPM tento rok prvýkrát spoja svoje sily a počas dvojdňovej používateľskej konferencie budú svojim zákazníkom prezentovať novinky a zaujímavosti z oblasti 3D merania, skenovania a softvérových a hardvérových riešení.
Rovnako, ako v každom roku, bude aj tento rok priestor pre prezentácie zaujímavých projektov zo strany zákazníkov. Súčasťou konferencie bude aj séria workshopov, ktoré budú zamerané najmä na praktické ukážky nových vlastností produktov. Cieľom týchto workshopov je poskytnúť zákazníkom námety, návody a tipy, ako rozšíriť ich riešenia o nové funkcie alebo služby.

HxGN LOCAL CS 2018 BODY
„Uživatelská konference, jak už z názvu vyplývá, je určena primárně pro uživatele našich produktů a řešení. Je tak ideálním místem pro sdílení informací, a to nejenom mezi společností Hexagon a zákazníky, ale současně i mezi uživateli navzájem. Vždy se snažíme postavit program konference tak, abychom poskytli obrázek o aktuálních trendech a aby i uživatelé měli možnost pochlubit se inspirativními nápady. Usilujeme také o to, abychom oficiální program vyvážili s neformálním sdílením informací,“ hovorí Jakub Svatý, generálny riaditeľ divízie Safety & Infrastructure.

* * * * *
Divízia SAFETY & INFRASTRUCTURE
Predný svetový dodávateľ SW technológií pre záchranné zložky, štátnu správu a správcu inžinierskych sietí.

Divízia MANUFACTURING INTELLIGENCE
Predný svetový výrobca 3D meracích prístrojov v širokom spektre priemyselných odvetví.

Divízia PPM
Predný svetový poskytovateľ riešení pre návrh, výstavbu a prevádzku priemyselných zariadení v priebehu celého životného cyklu.
* * * * *

Tradíciu takejto akcie založila divízia Safety & Infrastructure už pred 20-timi rokmi. Do roku 2016 sa organizovala pod názvom GeoForum SK a v minulom roku už do svojho názvu vložila titul HxGN LOCAL.
„Jsme rádi, že jsme se k této akci mohli připojit a ukázat tak zákazníkům všech divizí naši společnost jako globálního hráče, který poskytuje komplexní softwarová a hardwarová řešení,” dodáva Jaroslav Veselý, generálny riaditeľ divízie Manufacturing Intelligence.

„Letošní ročník bude svým schématem nový. Chceme zachovat vše dobré z minulých let a současně chceme prezentovat společnost v mnohem širších souvislostech. Věříme, že HxGN LOCAL Česko a Slovensko 2018 přinese nejenom nové kontakty, ale významně upevní společnost Hexagon na lokálním trhu,“ uzatvára Jakub Svatý.

foto2

Konferencia sa bude konať v dňoch 11.- 12. septembra v krásnom prostredí zámockého hotela Valeč, v samotnom srdci Českomoravskej vrchoviny.

Viac informácií o konferencii vrátane kompletného program nájdete na www.hxgnlocal.com
Informácie o konferencii sú priebežne dopĺňané a aktualizované.

TEXT/FOTO Jana Tvarohová