aluminiumSpoločnosť MANIN EXPO v spolupráci s cestovnou kanceláriou FLASH HOLIDAYS aj v tomto roku usporadúvajú autobusový zájazd na veľtrh ALUMINIUM, ktorý sa koná vo veľtrhovom areáli v nemeckom Düsseldorfe v dňoch 9. 10. – 11. 10. 2018.


ALUMINIUM je popredným svetovým odborným veľtrhom a B2B platformy pre hliníkový priemysel a jeho hlavné používateľské odvetvia, ako automotive, doprava, strojárstvo, elektronika a elektrotechnika, stavebníctvo a konštruktérstvo, balenie a spotrebný tovar. Veľtrh je nevyhnutnou udalosťou pre hliníkový priemysel na získavanie platforiem, ktoré spájajú výrobcov, spracovateľov, koncových používateľov a dodávateľov technológií.

Bližšie informácie o pripravovanom zájazde s možnosťou prihlásenia nájdete na adrese http://flashholidays.eu/cestovna-kancelaria/vystavy-a-veltrhy/aluminium-2018/ .

aluminuim2

Pre zväzy, komory, asociácie alebo iné organizácie s väčším počtom záujemcov vytvoríme ponuku tak, aby vyhovovala konkrétnym požiadavkám a predstavám, aj s možnosťou zabezpečenia programu počas cesty, napr. exkurzie.

Chcete veľtrh navštíviť ako odborný návštevník individuálne? V tom prípade kliknite na adresu https://maninexpo.sk/aluminium-2018/, kde získate viac informácií o možnosti získania bezplatnej vstupenky na celé tri veľtrhové dni.

logo maleOľga Rumannová
MANIN EXPO
Lánska 948/87
017 01 Považská Bystrica

Tel.: +421 904 145 593
E-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.