lean summit slovakiaUnikajú vám nové trendy a postupy vo vedení spoločnosti, výrobe alebo administratíve? Zaujíma vás ako ostatní vytvárajú zdravú firemnú kultúru? Ako vedú ľudí, komunikujú víziu, či zefektívňujú procesy? Ako využívajú dáta pre rozhodovanie a pokročilé technológie za účelom zvýšenia produktivity a kvality?


Vieme, aké ťažké je tieto novinky sledovať. Vytvorili sme preto jedinečný diskusný priestor pre stretnutie špičiek v odbore s tými, ktorí si radi vymenia cenné skúsenosti.
LEAN SUMMIT CZECHOSLOVAKIA 2021 – spojenie dvoch silných značiek - slovenského Lean Summit (usporiadateľ Lean Institute Slovakia) a českej konferencie BeExcellent (usporiadateľ SC&C Partner) zameranej na neustále zlepšovanie s cieľom priniesť to najlepšie z oboch podujatí, tentokrát v duchu troch hlavných tém People, Process a Data Excellence.
Zaujímavá zostava prednášajúcich z rôznych oblastí výroby i služieb, modulárne vyskladaný program, ktorý umožní zvoliť si obsah podľa vašich preferencií, množstvo praktických case studies, šesť workshopov, diskusné stoly, dva neformálne večierky, návšteva reálnej výroby v Slovnafte. To všetko vás čaká už 8. - 9. 2. 2021 v Bratislave.
Na svoje si prídu ako vrcholoví manažéri zaoberajúci sa otázkou radenia stratégie podniku, tak aj líniový manažment a kľúčové osoby, ktoré riešenia zavádzajú priamo do praxe. To všetko v príjemnej atmosfére za účasti dvoch vzájomne sa podporujúcich krajín.
Podujatie už tradične otvorí prednáška zahraničného hosťa. Naše pozvanie prijal Roberto Ronzani, CEO Istituto Lean Management a člen predstavenstva celosvetovej únie Lean Global Network. Roberto nám porozpráva, aké sú dnešné trendy a aký je prístup ILM k napredovaniu Lean myslenia a praxe v Taliansku a vo svete.
Nenechajte si ujsť tento pestrý ročník, chýbať nebudú zástupcovia z rôznych odvetví. Príklady z chemického priemyslu predstaví Béla Kelemen, Business Excellence Vicepresident, MOL Group / Slovnaft, potravinársky priemysel zastúpi Martin Buršák, Multisite Operations director Syráreň Bel Slovensko, sektor stavebníctva odprezentuje Milan Murcko, CEO spoločnosti YIT Slovakia. Automotive sa predstaví v podaní Rostislava Khýra, CEO z Mann Hummel či Petra Mattu, Director CI Europe z Magna Mirrors.
Celú škálu príspevkov budú rovnomerne dopĺňať aj nevýrobné témy ako napríklad motivácia zamestnancov od Jána Gemricha, Head of Platforms & Ecosystems Marketing zo spoločnosti Google, ktorá dlhodobo patrí na popredné priečky v prieskumoch spokojnosti zamestnancov. Marek Demčák, Coach for organizational transformation nám predstaví ako rozvíjajú udržateľnú kultúru neustáleho zlepšovania v závodoch skupiny Vaillant na Slovensku a v Anglicku. Development Manager softvérovej spoločnosti Ness, Gabriel Vodička, vyrozpráva ich príbeh spojený s metódou Scrum a Lukáš Šugár, Manager Expert Quality & Continuous Improvement z Henkel odprezentuje aktuálne veľmi atraktívnu tému Design thinking.
Informácie o podujatí, programe, prednášajúcich a registrácií nájdete priamo na web stránke Lean Summit CzechoSlovakia.

TEXT Dana Jánošíková FOTO archív redakcie