karcher engineering sk 2020

Údržba výrobných hál či priemyselných skladov môže dať zabrať. Vzhľadom na nepreberné množstvo umývacích automatov však môže byť náročný aj jeho samotný výber. Trend je pritom veľmi jednoduchý – ľahká obsluha podporená sofistikovanou technológiou.

Priemyselný umývací automat B 150 R Adv Dose Bp Pack spĺňa tie najnáročnejšie požiadavky, a to nielen na jednoduchú manipuláciu, ale aj na konfigurácie a – samozrejme – bezpečnosť.

Či už ide o rutinné čistenie, alebo odstraňovanie odolných nečistôt, ako sú gumové otery či ropné látky, s B 150 R Adv Dose Bp Pack nastavíte vhodný program jediným tlačidlom. Žiadna manuálna regulácia prítlaku, otáčok alebo „chémie“. Stroj sa jednoducho nastaví sám. Patentový KIK systém (Kärcher Intelligent Key) navyše umožňuje obsluhu prístroja na rôznych úrovniach. Zatiaľ čo so šedým kľúčom môže manažér stroj nastaviť, žltý je určený výlučne na obsluhu, a tak si s ním poradí každý zamestnanec.

dose bp pack karcher engineering sk 2020

Umývací automat má pritom široké možnosti konfigurácie. Trendom je napríklad valcová technológia, respektíve valcové kefy, ktoré prístroju umožňujú tzv. predzametanie. Vďaka tejto technológii odpadáva zametanie pred samotným čistením, a tak sa celý upratovací cyklus skracuje. K dispozícii sú rôzne typy umývacích hláv, bočné metly, ktoré zabezpečujú dokonalé čistenie popri stenách, ale aj rôzne bezpečnostné prvky ako strecha či majáky. Čerešničkou na torte je možnosť prepojiť (prostredníctvom GPRS) automat priamo so servisom, ktorý sleduje stav stroja a v prípade poruchy, ktorej si obsluha vo výrobe ani nemusí byť vedomá, dokáže flexibilne reagovať.

Viac informácií na www.karcher.sk