Lubexpert1Mazivá Mobilgrease XHP 220 sú mazivá s lítiovým komplexom určené pre širokú škálu aplikácií v náročných prevádzkových podmienkach. Tieto mazivá boli navrhnuté tak, aby prekonali konvenčné produkty použitím špičkovej, patentovanej technológie výroby lítiového komplexu. Sú formulované tak, aby poskytovali vynikajúci výkon pri vysokých teplotách s vynikajúcou priľnavosťou, štrukturálnou stabilitou a odolnosťou voči kontaminácii vodou.

Výkonné plastické mazivá Mobilgrease XHP 220 majú vysokú úroveň chemickej stability a ponúkajú vynikajúcu ochranu proti hrdzi a korózii. Vyznačujú sa vysokými bodmi skvapnutia a maximálnou odporúčanou prevádzkovou teplotou 140°C (284°F). Mazivá Mobilgrease XHP 220 sú dostupné v triedach NLGI 00, 0, 1, 2 a 3 s viskozitou základného oleja ISO VG 220.
Mazivá sú navrhnuté na širokú škálu aplikácií vrátane priemyslu, automobilového priemyslu, stavebníctva a námorníctva. Ich výkonnostné vlastnosti z nich robia ideálnu voľbu pre prevádzkové podmienky vrátane vysokej teploty, kontaminácie vodou, nárazového zaťaženia a predĺžených operácií opätovného mazania.

Lubexpert2

Vlastnosti a výhody
Mazivá Mobilgrease XHP 220 sú významnou skupinou tukov značky Mobilgrease, ktoré si získali povesť vďaka inováciám a vynikajúcim výkonom. Mazivá Mobilgrease XHP 220 sú vysokovýkonné produkty, ktoré navrhli technici ExxonMobil, a za ktorými stojí celosvetový personál technickej podpory.
Kľúčovým faktorom pre vynikajúcu priľnavosť, kompatibilitu a vysoký bod skvapnutia mazív Mobilgrease XHP 220 je patentovaná výrobná technológia vyvinutá vo vlastných výskumných zariadeniach a adaptovaná modernými výrobnými zariadeniami. Tieto produkty používajú špeciálne vybrané prísady, ktoré poskytujú vynikajúcu oxidačnú stabilitu, kontrolu hrdze a korózie, odolnosť voči kontaminácii vodou, ako aj ochranu proti opotrebeniu a EP ochranu.

Aplikácie
Najbežnejšie druhy mazív skupiny Mobilgrease XHP 220 sa používajú v širokej škále zariadení vrátane priemyselných, automobilových, stavebných a námorných aplikácií. Ich modrá farba umožňuje jednoduché overenie aplikácie:
Mobilgrease XHP 221 odporúča spoločnosť ExxonMobil na použitie v priemyselných a námorných aplikáciách, komponentoch podvozkov a poľnohospodárskych zariadeniach. Poskytuje vynikajúci výkon pri nízkych prevádzkových teplôt.
Mobilgrease XHP 222 odporúča ExxonMobil pre priemyselné a námorné aplikácie, komponenty podvozkov a poľnohospodárske zariadenia. Jeho priľnavé zloženie umožňuje zotrvať v aplikáciách čo najdlhšie.

Produkty radu Mobilgrease XHP 220 ponúkajú nasledujúce vlastnosti a potenciálne výhody:

tabulka

TEXT/FOTO Jaroslav Zpěvák