obr titKompletné a spoľahlivé riešenie označovania pre dosky plošných spojov od spoločnosti BRADY poskytuje automatizovanú vysledovateľnosť a umožňuje generovať inteligentné výrobné údaje o výrobných linkách na povrchovú montáž.

 

 

Sledujte každú dosku plošných spojov
Zistite, aká praktická môže byť integrácia automatizovanej identifikácie DPS! Kompletné riešenie vysledovateľnosti od Brady umožňuje spojiť každú dosku plošných spojov vo výrobe s prostredím inteligentného podniku (Smart Factory). S riešeniami Brady dokážu dosky plošných spojov generovať údaje a odosielať ich do výrobného informačného systému, do iných strojov a výrobných cyklov alebo do dodávateľského reťazca smerom nahor aj nadol.

Brady PID Auto labels 300pxSpoľahlivé štítky
Sortiment spoľahlivých štítkov Brady na dosky plošných spojov je určený na automatické aplikovanie a dokáže uchovávať 2D kódy a čiarové kódy čitateľné v podmienkach výroby dosiek plošných spojov, aby ostali čitateľné pre skenery počas celého výrobného procesu.

• Štítky pre potlač a aplikáciu: polyimidové štítky sú navrhnuté tak, aby držali prilepené a zostávali čitateľné pri teplotách až do 300 °C alebo pri vystavení typickým chemikáliám a čistiacim procesom používaným pri výrobe dosiek plošných spojov.
• Štítky pre laserové gravírovanie: navrhnuté na zvládanie výrobných procesov dosiek plošných spojov a zvýšenie kontrastu laserového značenia na uľahčenie čítania skenovacími systémami.
• Maskovacia fólia: vyvinutá na ochranu dosiek počas výrobných procesov vrátane spájkovania vlnou a vyrovnávania horúcim vzduchom. Maskovacia fólia sa dá bezproblémovo odstrániť bez zanechania stôp.

Vyžiadajte si bezplatné vzorky etikiet, vyskúšajte si štítky vo svojom prostredí a presvedčte sa, ako spoľahlivo fungujú.

Automatizácia
Plnoautomatizované riešenie označovania dosiek plošných spojov dokáže poskytovať vysledovateľnosť a analýzu výrobného procesu bez ľudského zásahu. Ponúkame viacero riešení automatizácie v závislosti od vašich potrieb – pozrite si naše stránky alebo nás kontaktujte. Dohodnite si ukážku Brady systémov a zistite, ako automatizovaná vysledovateľnosť dokáže optimalizovať váš podnik.

Zistite, aká praktická môže byť integrácia automatizovanej identifikácie dosiek s plošnými spojmi.

brady1

Pozrite si infografiku

TEXT/FOTO BRADY, s. r. o.
www.brady.sk