obr1Spoločnosť Elitmat, s. r. o., je dodávateľom rohoží s komplexnou ponukou. Na rohože sa spoločnosť špecializuje už 20 rokov. Pobočky má v Českej republike a v Rakúsku.
Z roka na rok si upevňuje dominantné postavenie na slovenskom trhu s priemyselnými ergonomickými rohožami a aj do budúcna sa snaží zdokonaliť svoje služby a ergonomický program rohoží.

Elitmat ponúka technologicky najpokrokovejšie rohože, ktoré sú momentálne na svetovom trhu k dispozícii, vďaka čomu zaručujú v priemyselnom prostredí maximálny komfort a bezpečnosť na pracovisku.

Pre váš business
V priemysle dodáva rohože pre suché, mokré, olejové, zváracie a ESD prostredie. V gastro prevádzkach dodáva rohože pre bary a profi kuchyne. Vstupné rohože sú zase vhodné pre obchody, kancelárie, školy, športové zariadenia, hotely.

obr2

Rohože na mieru
Každá inštalácia je príbehom konkrétnej firmy a vždy predstavuje individuálne riešenie problematiky ergonómie státia v špecifických podmienkach zákazníka. Len dôkladné posúdenie podmienok a zodpovedný návrh parametrov zaručí, že rohož bude spĺňať všetky požiadavky, ktoré na ňu prevádzka kladie, a dosiahne svoju maximálnu životnosť.

obr3

Komplexné služby
Na základe dlhoročných skúsenosti vedia zamestnanci spoločnosti dopredu povedať, ako sa bude konkrétny typ rohože správať v danom prostredí, nielen bezprostredne po inštalácii, ale aj po niekoľkých rokoch používania. Dôležité je určiť správne kritéria rohože, ako sú napríklad typ prevádzky, podlahy, čistota prostredia, chemikálie, oleje, prašnosť, vlhkosť, či iné. Pracovníci zamerajú priestor, posúdia podmienky, poskytnú poradenstvo, aby si zákazník vedel vybrať správny typ rohože. Zákazník si môže rohož otestovať a až potom sa realizuje dodávka. Servis zahŕňa jedinečnú službu, a to testovanie rohoží priamo vo výrobe v konkrétnych podmienkach. Následná inštalácia zahŕňa správne položenie rohože, jej prípadné uchytenie, inštaláciu.

obr4

Do každého priestoru
Spoločnosť vie pokryť každý priestor, nech je akokoľvek členitý. V pripadne zložitých tvarov vie dodať presný, špeciálny rozmer. Takto nemusíte byť obmedzený len na pravidelné tvary.

obr5

Rohože pre zdravie
Ergonomické rohože napomáhajú svalom človeka k ich napínaniu a uvoľňovaniu počas státia, a tým umožňujú lepšiu cirkuláciu krvi. Státím na tvrdom povrchu vaše svaly zostávajú napnuté a veľmi obmedzujú obeh krvi, čo zapríčiní, že sa pocit únavy dostaví oveľa skôr. Proti únavové rohože zabezpečujú neustálu cirkuláciu krvi, a to práve svojou pružnosťou. Dobrá ergonómia vám zaručí dobrý biznis. Rohože spoločnosti zabraňujú pošmyknutiu, zakopnutiu a pádom, čo výrazne zníži úrazovosť vo vašej firme.

obr6

Dlhá životnosť a kvalita
Klient sa môže skutočne spoľahnúť na odolné rohože s dlhou životnosťou. Niektoré typy rohoží majú dlhšiu záruku, ako sú štyri alebo až osem rokov.

Vyberte si to najlepšie – ELITMAT.

Text upravila: Lenka Drgoncová
Foto: ELITMAT
Viac na: www.elitmat.sk