dudinak1Každá práca je špecifická, preto každý pracovník potrebuje iné pracovné prostriedky. Vhodné riešenia a bohatú ponuku ochranných pracovných pomôcok (OPP) poskytuje spoločnosť DUDIŇÁK, ktorá pôsobí na trhu od roka 1997. Firma je výrobcom a zároveň veľkoobchodom OPP, dbá na ich vysokú kvalitu, progresívne riešenia i optimalizáciu nákladov.

Vďaka detailnému poznaniu materiálov, ich vlastností a správania sa pri rôznom pracovnom zaťažení, dokážeme zabezpečiť nielen dodržanie certifikácií a technických noriem, ale aj efektívne využitie OPP vzhľadom na ich životnosť. Za 20 rokov činnosti sa spoločnosť DUDIŇÁK zaradila medzi najvýznamnejších dodávateľov OPP. Dôkazom kvality jej produktov sú stovky spokojných klientov a významných spoločností. Národné informačné stredisko Slovenskej republiky spoločnosti udelilo ocenenie „Spoľahlivý výrobný podnik 2015“.

Spoločnosť ponúka možnosť výberu z viacerých katalógov:

Katalóg Port West
V ponuke sú nehorľavé, zváračské, reflexné, protidažďové, mrazuvzdorné (do -40 °C), vodovzdorné, vetruvzdorné pracovné odevy. Okrem toho si môžete vybrať odevy na voľný čas, kolekcie pre kuchárov, potravinárov, ako aj pre iné profesie. Spoločnosť ponúka progresívne materiály vyvinuté na základe viac ako 100-ročných skúseností s výrobou kvalitných pracovných odevov a poznania medzinárodných štandardov. Výber je bohatý – tričká , vesty, bundy, nohavice, overaly, jednorazové odevy, kombinézy, návleky, obuv, rukavice, bezpečnostné filtre, okuliare, chrániče obočia, hlavy, sluchu, postroje, laná, popruhy, batohy, kufre, osvetlenie a iné.

Katalóg Delta
V katalógu Delta nájdete pestrý sortiment ochranných pracovných pomôcok, pracovné odevy a doplnky, pracovnú obuv, pomôcky na ochranu hlavy, tela; rukavice rôznych značiek, ako napríklad Panoply, Venitex, Tiger Steel, Froment a ďalšie.

Katalóg Adler
Adler má vo svojom katalógu širokú ponuku tričiek, polokošieľ, uterákov, mikín, čiapok, pracovného oblečenia i reklamného textilu pre každého pracovníka v akejkoľvek administratívnej alebo výrobno-technickej prevádzke.

Katalóg Červa
Na výber máte rôzne druhy odevov, obuvi, ochranné prilby, okuliare, chrániče sluchu, dychu, bezpečnostné prístroje, značenie... Treba si len vybrať.

stiahnuť 1 stiahnuť2

 

Spoločnosť Dudiňák zabezpečuje doručenie vlastnou dopravou, kuriérmi, ale i poštou po celom území Slovenska a Čiech. Okrem toho vám ponúkame individuálne poradenstvo a navrhneme optimálne ochranné pracovné prostriedky.

dudinak2

Príjemnú prácu so spoločnosťou DUDIŇÁK - http://www.dudinak.sk/services.html 

 

 

 

 TEXT Lenka Drgoncová FOTO archív firmy