RFID LED Label 1200x700 leadSpoločnosť Brady predstavuje inovatívne riešenie pre efektívnu prácu v skladoch. Nový štítok LED UHF RFID bol navrhnutý s cieľom zásadne uľahčiť hľadanie označenej položky alebo skupinu položiek pomocou LED diódy. Štítok je vhodný na použitie v interiéri aj vo vonkajšom prostredí, ponúka dobrý rozsah čítania a odoláva vystaveniu UV žiareniu.

Štítok je vybavený malou zelenou LED diódou. Táto sa rozsvieti po prijatí príslušných rádiových vĺn z príručných alebo pevných RFID čítačiek Brady. Stačí vybrať štítok s príslušnou položkou na obrazovke. Tento systém zásadne urýchľuje vychystávanie a lokalizáciu položiek v skladoch, dátových centrách a pri distribúcii a logistike. Najviac ho ocenia v situáciách, keď je veľa položiek uložených veľmi blízko seba. Vtedy štítok UHF RFID LED pomáha oveľa rýchlejšie vybrať ten správny diel, server alebo balík.

Pozrite si krátke video s ukážkou fungovania

 

Pomocou čítačky RFID možno ľahko pridať metadáta a informácie na štítok, ktorý je vybavený 1312 bitmi pamäte, čo stačí na uloženie až 164 znakov. Štítok je určený pre aplikácie na nekovové povrchy.

Vlastnosti:
• UHF RFID LED štítok pre všeobecné aplikácie, ako je maloobchod, logistiku, priemysel a pod.
• štítok s týmto typom antény je určený pre aplikáciu na nekovové povrchy
• polyesterový vrchný materiál štítku s čipom je spojeným s hliníkovou anténou pomocou anizotropného vodivého filmového lepidla
• vhodný pre termotransferovú tlač, vrátane RFID kódovania
• štítky sú uložené na nosnej páske, v roli s vonkajším návinom
• 500 dobrých RFID štítkov v roli, všetky 100 % skontrolované
• zreteľná zelená farba LED diódy

Sledujte aktíva a spravujte zásoby efektívnejšie aj v zložitých priemyselných prostrediach pomocou plne prispôsobiteľných štítkov RFID, ktoré sa hodia na akýkoľvek povrch. Skenujte a identifikujte alebo lokalizujte viacero položiek naraz z diaľky alebo po jednom z tesnej blízkosti.

Pozrite si viac informácií aj o ďalších RFID štítkoch spoločnosti Brady >>

BRADY, s. r. o.
Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
www.brady.sk