Webinar Images 1100Od výberu vhodného materiálu etikiet až po systémy pre automatickú tlač a aplikáciu. Na káble, výrobky, diely, DPS, komponenty alebo stroje a výrobné zariadenia.


Spoločnosť Brady sa zaoberá problematikou identifikácie a označovania už viac ako 100 rokov. Vyvíja spoľahlivé etikety a riešenia identifikácie, ktoré odolávajú extrémnym teplotám, chemickým látkam i oteru. Roky overené materiály pre výrobu etikiet pomáhajú výborne označiť vaše výrobky na dlhú dobu, dosiahnuť úplnú sledovateľnosť a poskytujú ďalšie výhody profesionálnej identifikácie pri náročných aplikáciách a v náročnom prostredí.
Okrem etikiet a štítkov dodáva Brady tiež ucelený rad tlačiarní a ďalšieho hardvéru. Či už používateľ potrebuje ľahkú prenosnú tlačiareň, zariadenie pre veľkoobjemovú tlač etikiet alebo plne automatizovanú tlač a aplikáciu etikiet, spoločnosť Brady dodá vhodné riešenie. Technológia tlače tepelným prenosom v kombinácii s vynikajúcimi adhezívami a špičkovými materiálmi je zárukou kvalitných a spoľahlivých štítkov pre všetky potreby identifikácie v podnikoch a organizáciách.

Ponuka krátkych webinárov:
Tlač etikiet: 10. 05. 2021, 13:00 - 14:00
Materiály pre tlač etikiet: 11. 05. 2021, 10:00 - 11:00
Automatizácia v tlači a aplikácii etikiet: 12. 05. 2021, 10:00 - 11:00

Prihláste sa na vami vybraný webinár a získajte viac informácií o riešeniach identifikácie v rôznych priemyselných aplikáciách.

Výber termínu a prihlásenie tu >>

TEXT/FOTO BRADY, s. r. o.