obr1

Spoločnosť LIFTEC SK v snahe poskytnúť komplexné riešenia všetkých požiadaviek zákazníkov v oblasti označovania a balenia výrobkov, dováža v rámci svojho portfólia na slovenský trh produkty popredného nemeckého výrobcu KBA-Metronic, ktorý je známy vývojom a výrobou  vysoko kvalitných a spoľahlivých zariadení garantujúcich najnovšie technologické štandardy. Výsledkom niekoľkoročného vývoja je aj udaFORMAXX, určený na označovanie výrobkov či obalov mimo výrobnej linky.

 

 

 

Technológia offline kódovania
UdaFORMAXX sa dá kombinovať s rôznymi tlačovými systémami, od ink-jetových priemyselných tlačiarní, cez termotransferové, tepelnoražbové až po laserové popisovacie zariadenia. Môže byť taktiež doplnené skenerom alebo kamerovým systémom. Z tohto dôvodu je oveľa flexibilnejšie ako iné offline značiace systémy.  Jednoduchá manipulácia, vysoká spoľahlivosť a veľmi atraktívny pomer cena-výkon sú len niektoré z výhod tohto systému vhodného pre množstvo odvetví, najmä však pre potravinársky, farmaceutický, automobilový, či obalový priemysel. Kompaktná veľkosť zariadenia udaFORMAXX umožňuje jeho umiestnenie prakticky kdekoľvek.

 

Široké spektrum využitia bez kompromisov
obr2

Hlavné výhody offline značiaceho systému sú tlač podľa potreby pre malé a stredné veľkosti šarže,  jednoduché nastavenie, rýchla zmena formátu tlače, zabezpečenie sledovateľnosti výrobkov, prispôsobenie štandardného balenia potrebám trhu. Umôžňuje tlač variabilných údajov, dátumu spotreby, ceny a informácií o obsahu, čiarových kódov, log a iných grafík, taktiež adresovanie a personalizáciu. Dokonale sa hodí pre skladacie krabičky, kartóny, blistre, štítky, plastové karty a ďalšie stohovateľné ploché predmety.

 

 

Úspora času, flexibilita a bezpečnosť
Poloautomatický systém offline značenia je veľmi operatívny a šetrí tak náklady na skladovanie balení pre rozličných zákazníkov, rôzne krajiny a pod. Vysoká  rýchlosť roztrieďovania a možnosť dopĺňania zásobníka počas chodu výroby znižuje prestoje a náklady na pracovnú silu. Tento systém zároveň ponúka kreativitu a možnosť rýchlo reagovať na trendy na trhu spontánnymi marketingovými kampaňami, sezónnymi akciami, lotériami atď. Nezanedbateľným prínosom je aj zabezpečenie sledovateľnosti výrobkov a ich ochrana pred produktovým pirátstvom dômyselným kódovaním a systémom kontroly.

 

O spoločnosti

Spoločnosť LIFTEC SK, s. r. o., pôsobí na slovenskom trhu v oblasti priemyselného značenia produktov už 21. rok. Počas tejto doby si vybudovala postavenie jedného z najväčších dodávateľov technológií pre označovanie výrobkov. Je výhradným dovozcom produktov viacerých renomovaných značiek, ako napr. KBA-Metronic, Electrox, CAB, COUTH, Sauven, Tiflex a mnohých ďalších. Ponúka rozsiahlu škálu značiacich produktov a technológií, vďaka čomu dokáže pripraviť komplexné riešenie požiadaviek zákazníka z každého priemyselného odvetvia. Dôkazom toho je i spolupráca s veľkými slovenskými a nadnárodnými spoločnosťami v potravinárskom, farmaceutickom, elektrotechnickom, stavbárskom, strojárskom či automobilovom priemysle.

 

TEXT/FOTO Alena Šebeňová