obr1Divízia Manufacturing Intelligence spoločnosti Hexagon vás pozýva na naživo vysielaný webinár, v ktorom budete mať možnosť zoznámiť sa s vlajkovou loďou medzi laserovými skenermi, skenerom RS6. Skener vďaka špičkovej laserovej technológii SHINE umožňuje skenovať tie najnáročnejšie povrchy bez potreby zložitého nastavenia, zníženia rýchlosti alebo zužovania riadku. Poskytuje maximálny výkon po celú dobu skenovania. Skener RS6 je nástroj pre zvýšenie produktivity výrobcov, vďaka ktorému je meracie rameno Absolute Arm jedným z najvýkonnejších systémov na trhu.

 

 

V živom vysielaní uvidíte jeho široké možnosti pri skenovaní rôznych dielov a materiálov.
V závere bude priestor pre okamžité zodpovedanie vašich otázok, ktoré v priebehu vysielania položíte. Webinár bude prebiehať v utorok 16. júna v 13 hodín.
Neváhajte a registrujte sa čo najskôr. Registrovať sa môžete TU.
Predpokladaná dĺžka webinára je 30-45 minút.

obr2

O spoločnosti
Divízia Manufacturing Intelligence spoločnosti Hexagon je popredným svetovým výrobcom a dodávateľom 3D meracích zariadení a riešení pre spracovanie nameraných dát. Poskytuje priemyselné meracie systémy pre všetky oblasti a spoločnosti, v ktorých je potrebné meranie rozmerov a tvarov výrobkov, a v ktorých sa zároveň s nameranými dátami ďalej pracuje. Naše riešenie nachádza uplatnenie v celom rade oblastí: automobilový a letecký priemysel, dopravná a poľnohospodárska technika, energetika, elektronika, medicínske technológie, ťažký priemysel, obrábanie a mnoho ďalších.
Viac informácií na hexagonmi.com

TEXT/FOTO Jana Tvarohová