hexagonSpoločnosť Hexagon Metrology, s. r. o., popredný špecialista na meracie technológie a efektívne využitie dát vo výrobe, rozšírila na Slovensku a v Českej republike od 1. apríla 2020 svoj sortiment o kompletnú ponuku sond a ich príslušenstva pre meranie v obrábacích strojoch.


Spoľahlivé výrobky, ako sú dotykové sondy (infračervené a rádiové), teplotné a ultrazvukové dotykové sondy pre meranie hrúbky materiálu, mechanické a laserové systémy pre kontrolu a nastavenie nástrojov alebo laserové skenery umiestnené priamo v obrábacích strojoch, merajú súčasti na frézkach, obrábacích centrách, sústruhoch, rotačných a multifunkčných strojoch, brúskach, špeciálnych strojoch a robotoch. Tieto výrobky sa vyznačujú vysokou kvalitou, najvyššou presnosťou a spoľahlivosťou procesov a sú v popredí technických inovácií pri zlepšovaní výrobných procesov zákazníka.
Doteraz tieto výrobky pre zákazníkov dodával priamo výrobný závod m&h Inprocess Messtechnik GmbH so sídlom v nemeckom Waldburgu, ktorý je taktiež súčasťou skupiny Hexagon. Teraz môžete tieto produkty na slovenskom a českom trhu zakúpiť priamo od lokálneho zastúpenia spoločnosti Hexagon. Pobočky nájdete v Bratislave a v Prahe.

Viac informácií o produktoch a ich kompletnú ponuku nájdete na webových stránkach spoločnosti. Pre priamy dopyt neváhajte kontaktovať spoločnosť priamo.

Hexagon Metrology, s. r. o.
E: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
T: +421 232 600 026 – BRATISLAVA
T: +420 272 680 830 – PRAHA

O spoločnosti
Divízia Manufacturing Intelligence spoločnosti Hexagon je popredným svetovým výrobcom a dodávateľom 3D meracích zariadení a riešení pre spracovanie nameraných dát. Poskytuje priemyselné meracie systémy pre všetky oblasti a spoločnosti, v ktorých je potrebné meranie rozmerov a tvarov výrobkov a v ktorých sa zároveň s nameranými dátami ďalej pracuje. Naše riešenie nachádza uplatnenie v celom rade oblastí: automobilový a letecký priemysel, dopravná a poľnohospodárska technika, energetika, elektronika, medicínske technológie, ťažký priemysel, obrábanie a mnoho ďalších.

Viac informácií na hexagonmi.com

TEXT/FOTO Jana Tvarohová