obr1Spoločnosť Brady ponúka svoje komplexné služby pre implementáciu systému kontroly zdrojov energií Lockout/Tagout. Pomôžeme vám s vytvorením uzamykacích systémov priamo na mieru konkrétnych závodov, zostaviť postupy zamykania a poskytneme vám podporu v celom procese, od predbežného auditu, cez výber uzamykacích prípravkov až po realizáciu a uvedenie do praxe.


Kdekoľvek by ste sa chceli vydať s vašim programom Lockout/Tagout, spoločnosť Brady vám môže poskytnúť cenné rady a podporu. Naše kompletné riešenie Lockout/Tagout zahŕňa inovatívne visacie zámky s dômyselne premysleným plánom kľúčov, špecializované uzamykacie prípravky, praktický software pre tvorbu a správu procedúr, ako aj excelentné podporné služby, vrátane identifikácie miest s kritickými bodmi ovládania energií a pri príprave kompletnej dokumentácie ako aj so školeniami pracovníkov. Máme so systémom Lockout-Tagout bohaté a dlhoročné skúsenosti z celého sveta.

obr2

Čo s nami môžete získať?
Inovatívne zámky SafeKey: pri údržbe vám zaručia tie najbezpečnejšie postupy Lockout/Tagout. S viac ako 100 000 jedinečnými kombináciami kľúča a zámku dokážu zámky SafeKey podporiť aj rozsiahle hierarchie špecifické pre danú organizáciu, kde nie je možné otvoriť žiadne dva zámky rovnakým kľúčom – samozrejme, pokiaľ nejde o požiadavku na Master alebo Grand Master Key.
Špecializované uzamykacie prípravky: náš široký sortiment uzamykacích prvkov dokáže zablokovať drvivú väčšinu známych ovládačov energií, a tým zvýšiť bezpečnosť servisného zásahu.
Praktický procesný software: ľahko zavádzajte, schvaľujte alebo upravujte, škálujte a komunikujte postupy Lockout/Tagout pre jednotlivé stroje a zariadenia kdekoľvek v podniku.
Prvotriedne služby k systému Lockout/Tagout: inžinieri spoločnosti Brady vám pomôžu na mieste identifikovať a správne označiť miesta pre izoláciu energie. Rovnako vám podajú pomocnú ruku pri spísaní postupov zamykania, s prihliadnutím na rokmi preverené praktické skúsenosti pre daný typ stroja.

Objavte našu kompletnú ponuku služieb, sortimentu uzáverov, prípravkov, zámkov a príslušenstva pre systém Lockout/Tagout.

TEXT/FOTO BRADY, s. r. o.
www.brady.sk