titAj skúseným operátorom trvá tlač a manuálna aplikácia vlajočkového štítka na kábel 15 sekúnd. Vďaka novinke od spoločnosti Brady – zariadeniu na tlač a automatickú aplikáciu BradyPrinter A5500 Flag Printer Applicator – dokážete trojnásobne zrýchliť operáciu značenia kábla a skrátiť ju iba na 5 sekúnd! Pozrite sa, aké je to jednoduché!

 

 

Zrýchlite výrobu a ušetrite
Tlačovo-aplikačné zariadenie BradyPrinter A5500 pomáha zrýchliť výrobu a zvýšiť kvalitu značenia vďaka automatizovanej tlači a aplikácii vlajočkových štítkov. Značnú úsporu predstavuje nielen to, že označenie kábla trvá len 5 sekúnd, ale aj fakt, že štítky už nie je nutné tlačiť vopred a odpadá aj čas potrebný na ich ručnú aplikáciu. BradyPrinter A5500 umožňuje potlač v rozlíšení 300 dpi, čo je ideálne pre čiarové kódy, logá alebo iné grafické prvky, a zároveň aplikuje spoľahlivé káblové vlajočky schopné niesť veľké množstvo informácií.

obr2

Široká škála káblov
Zariadenie BradyPrinter A5500 je veľmi flexibilné a bez akejkoľvek úpravy dokáže označiť káble s priemerom od 1,52 mm až do 15,24 mm a pracovať so štítkami so šírkou až do 50,8 mm a dĺžkou od 19,05 mm až do 76,20 mm. Plnofarebná dotyková obrazovka s moderným používateľským rozhraním poskytujú ešte vyššiu flexibilitu a jednoduchšie používanie.

obr3Jednoduchá implementácia
Vďaka USB portom a ethernetovému pripojeniu možno zariadenie BradyPrinter A5500 ľahko a prakticky zaradiť do rôznych výrobných procesov a prostredí. Spoločne s aplikáciami platformy Brady Workstation na jednoduché dizajnovanie vlajočkových štítkov, označovanie čiarovými kódmi a serializáciu sa z tlačiarne BradyPrinter A5500 stáva vysoko praktický nástroj na zvýšenie efektivity procesov.

Pozrite si krátke video so zariadením BradyPrinter A5500 v akcii a objavte naše riešenia na automatizáciu značenia káblov. Vypočítajte si návratnosť investície prostredníctvom prehľadného dokumentu na stiahnutie!

Uprednostňujete osobný kontakt? Využite príležitosť a navštívte nás v našej expozícii na výstave AMPER 2020 v pavilóne P, stánok číslo 5.40.

BRADY Central Europe
Brady, s. r. o., Na pántoch 18, 831 06 Bratislava
Tel.: +421 2 3300 4800
E-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
www.brady.sk