ifs300Spoločnosť InfoConsulting, ktorá je popredným partnerom dodávateľa podnikového softvéru IFS pre trhy v strednej Európe, uzavrela zmluvu na implementáciu najaktuálnejšej verzie IFS Applications 10 s globálne úspešným českým výrobcom armatúr ARMATURY Group. Spoločnosť špecializujúca sa na vývoj, výrobu, predaj a servis armatúr tak podporuje svoj doterajší rast, modernizáciu procesov a investície do moderných technológií.


Spoločnosť ARMATURY Group založená v roku 2000 zaisťuje vývoj, výrobu, predaj a servis priemyselných armatúr a dodávky potrubí a príslušenstva. V spolupráci so strategickými partnermi ponúka riešenia výstavby a rekonštrukcie technologických celkov pre odberateľov na celom svete. V ostatných rokoch sa im vyplatili investície predovšetkým do nových technológií zvárania a CNC obrábacích strojov, rozšírili však aj výrobu hutných armatúr, guľových kohútov a vysokotlakových armatúr. Investovať do technologických noviniek plánujú aj naďalej. Postupne posilňujú pozíciu na zahraničných trhoch – spoločnosť vyváža už do viac než sedemdesiatich krajín po celom svete a podiel exportu na celkových tržbách neustále rastie.
Spoločnosť ARMATURY Group používa IFS Applications od roku 2006 a už prešla jednou inováciou v roku 2010. Hlavným dôvodom a cieľom inovácie je modernizácia informačného systému nasadením celosvetovo najaktuálnejšej verzie IFS Applications, ktorá patrí medzi úplnú špičku vo svojom odbore. „Významnú rolu zohrala aj možnosť využiť nové funkcie, najmä v oblasti plánovania a riadenia výroby a možnosti nasadenia úplne nového progresívneho používateľského rozhrania,“ opisuje Petr Groh, výkonný riaditeľ spoločnosti ARMATURY Group.
„Vďaka veľkému rozšíreniu štandardných funkčností môžeme v rámci novej implementácie vynechať takmer 80 % doteraz nutných zákazníckych úprav,“ vysvetľuje Jakub Peitz, riaditeľ realizácie spoločnosti InfoConsulting Czech.
„Sme hrdí na to, že si náš dlhoročný zákazník ARMATURY Group opäť zvolil IFS Applications a môžeme mu tak ponúknuť ten najmodernejší ERP softvér. Pevne verím, že prostredníctvom riešenia od IFS, implementovaného skúseným tímom konzultantov zo spoločnosti InfoConsulting, podporíme úspešný rast spoločnosti ARMATURY Group,“ reaguje Jozef Kováčik, riaditeľ spoločnosti InfoConsulting Slovakia.

TEXT/FOTO InfoConsulting