produkty mFirma AVIR, s. r. o., so sídlom v Pezinku je rodinná firma podnikajúca v oblasti predaja počítačového softvéru. Firma vznikla v roku 2007 a jej obchodná aktivita nadviazala na živnosť jej konateľa, Petra Hubinského, ktorý zabezpečoval už od roku 1994 predaj softvéru ešte v spolupráci s firmou ESET.


Firma AVIR sa už dlhší čas zaoberá šírením a registráciou shareware (voľne šíriteľných) programov. Na slovenský trh priniesla viaceré známe produkty – WinRAR a FAR Manager, Total Commander, UltraEdit, The Bat!, DrWeb Antivirus, Radmin, FinePrint a PDF Factory, ako aj mnoho ďalších titulov. Pre väčšinu spomínaných produktov firma AVIR zabezpečuje aj lokalizáciu uvedených produktov do slovenčiny, čím sa mnohé z nich stali familiárnymi pre našich používateľov.

Aplikácie Optimik, Fakturatik, ProfiCAD, Room Arranger
V spolupráci so slovenskou firmou RK Software rozbehla predaj populárnej aplikácie Optimik na optimalizáciu nárezových plánov a neskôr Fakturatik na generovanie faktúr a ďalších obchodných dokumentov. Je zmluvným predajcom českej aplikácie ProfiCAD na kreslenie elektrotechnických schém, a taktiež českého programu Room Arranger na tvorbu pôdorysov budov, záhrad a podobne.

winrar vFirma AVIR bola pred akvizíciou firmou Symantec významným predajcom šifrovacej aplikácie PGP, na slovenský trh priniesla riešenia firiem GFI, VanDyke, DameWare, ThinkCell a ďalšie produkty atraktívne najmä pre podnikový sektor. Zaujímavou pre mnohých zákazníkov bola, a stále je, aj ponuka aplikácií na obnovu údajov z poškodených pamäťových médií, zálohovacích, šifrovacích a komprimačných nástrojov, ako aj rôzne multimediálne programy a doplnky k štandardným CAD balíkom.
V súčasnosti zabezpečuje okrem predaja desiatok ďalších aplikácií aj riešenia pre vzdialený prístup – VNC Connect, TeamViewer a AnyDesk, aplikácie PRTG, Hyena, LDAP Administrator a Ideal Administration na správu lokálnych sietí, antivírusových riešení Malwarebytes a Spybot, aplikácií na tvorbu čiarových kódov od firiem Tec-It a TEKLYNX, je certifikovaným predajcom produktov Adobe, ESET a mnohých ďalších.

obr3

Spokojní klienti
Medzi spokojných zákazníkov firmy AVIR patria popredné slovenské banky a poisťovne, telekomunikační operátori, priemyselné podniky, školy, nemocnice a orgány štátnej správy.
Firma AVIR, s. r. o., je schopná flexibilne zabezpečiť dodávku softvéru od rôznych autorských firiem z celého sveta za rozumné ceny, s rýchlou dodacou dobou a výhodnými platobnými podmienkami.

 

logoTEXT/FOTO: AVIR, s. r. o.
Viac na: www.avir.sk