karl marbach strasseGlobálny líder v oblasti technológií vysekávacích nástrojov zvyšuje transparentnosť pomocou riešenia ERP od spoločnosti IFS.


Spoločnosť Marbach zavedie softvér IFS naprieč svojimi prevádzkami na celom svete, aby zvýšila transparentnosť na úrovni celej skupiny. To všetkým zainteresovaným oddeleniam poskytne ucelený prehľad výrobných objednávok, aby bolo možné dosiahnuť optimalizáciu spracovania a plánovania výroby v CAD. Prostredníctvom centralizácie a štandardizácie bude mať spoločnosť Marbach jasnejší prehľad o histórii objednávok, špecifikáciách a požiadavkách zákazníkov.
Softvér IFS Applications 9 nahradí viacero samostatných systémov, ktoré spoločnosť Marbach v priebehu rokov zaviedla, čím zvýšia jednoduchosť používania pre koncových používateľov a zároveň zjednodušia požiadavky na podporu zo strany IT. Riešenie IFS zaistí harmonizáciu a štandardizáciu procesov na jednotlivých miestach spoločnosti Marbach a pomocou vyššej úrovne automatizácie skráti čas spracovania.
„V rámci nášho dôkladného výberového konania sme vyskúšali viacero známych dodávateľov podnikového softvéru a ich riešení,“ hovorí Frank Müthing, IT riaditeľ v spoločnosti Karl Marbach GmbH & Co. KG. „IFS vyniká svojím moderným riešením a veľmi presvedčivým používateľským prostredím. Tím spoločnosti IFS bol veľmi profesionálny a má hlboké odborné znalosti.“
„So spoločnosťou Marbach sme ako nového zákazníka získali jednu z najznámejších spoločností v odbore nástrojovej techniky v Nemecku,“ hovorí Peter Höhne, viceprezident, marketing a predaj, IFS stredná Európa. „Tento sektor je jedným z hlavných cieľových trhov, do ktorého intenzívne investujeme, takže sme presvedčení, že toto riešenie spoločnosti Marbach rýchlo ukáže svoju hodnotu.“

TEXT/FOTO IFS