obrDruhé štvrťstoročie pôsobenia spoločnosti začíname vydaním nového katalógu. Mnohí sa nás pýtajú, prečo v dobe digitalizácie stále tlačíme papierový katalóg. Odpoveď je jednoduchá – pretože je kultový!


Katalógy TME sa stali vizitkou firmy, charakteristickým prvkom, ktorý nás odlišuje od ostatných. Stáli zákazníci si z týchto katalógov robia zbierku, noví ich na veľtrhoch prekvapení berú do rúk a zamýšľajú sa nad tým, koľko taká kniha váži (dosť bolo špekulácií, váži skoro 4 kg). Katalóg vždy zaujme.

Navštívte knižnicu (www.tme.eu)!

O spoločnosti
Spoločnosť TME je generačnou rodinnou firmou, pôsobiacou na trhu od roku 1990. Všetko sa začalo od neveľkého obchodu s elektronickými súčiastkami pre servis a malovýrobu, založeného v Lodži (v Poľsku) bratmi Adamom a Zbigniewom Kuczyńskimi.
V súčasnosti TME je dnes jedným z najväčších distribútorov elektronických a elektrotechnických súčiastok, elementov priemyselnej automatiky a dielenského vybavenia v Európe. Firma vo svojej centrále v Poľsku a v dcérskych spoločnostiach pôsobiacich v iných európskych krajinách zamestnáva viac než 500 pracovníkov.
Obsluhuje niekoľko desiatok tisícov firiem z 128 krajín a denne odosiela 3 000 balíkov. Jej ponuka obsahuje 160 000 produktov, medzi ktorými nájdete výrobky väčšiny najdôležitejších výrobcov elektronických súčiastok.

TEXT/FOTO Lilianna Dąbrowska