shutterstock 456428887Ak ste sa rozhodli otvoriť si svoj vlastný pneuservis, tak okrem skvelého priestoru na lukratívnom mieste, si budete musieť vašu dielňu aj vybaviť správnym náradím tak, aby ste zákazníkom dokázali poskytnúť kvalitný servis.


Pokiaľ to so svojím pneuservisom myslíte skutočne vážne a je to niečo, čo chcete, aby vás živilo, tak by ste sa rozhodne nemali báť do svojej dielne investovať. Kvalitné vybavenie pneuservisu je totiž tou pridanou hodnotou, ktorou sa môžete odlíšiť od svojej konkurencie.

Viete, ktoré vybavenie potrebujete?
Samozrejme, každý si svoje vybavenie do pneuservisu zaobstará podľa svojich vlastných možností. Takým základom, ktorý by však v každom pneuservise rozhodne nemal chýbať, sú vyzúvačky a prezúvačky pneumatík.

Tie sa delia na dve základné kategórie:
● poloautomatická prezúvačka kolies,
● automatická prezúvačka kolies.

Ďalším skvelým nástrojom, ktorý zvýši hodnotu vášho pneuservisu, sú takzvané vyvažovačky kolies, zariadenie na geometriu kolies či umývačky kolies.
Ak chcete pôsobiť ako skutočný profesionál, tak netreba zabúdať ani na nákladné autá, pre ktoré je potrebné kúpiť o čosi odlišnejšie vybavenie, ako potrebujete pre osobné autá.

Dajte zákazníkom pridanú hodnotu
Okrem kvalitnej starostlivosti a prvotného vybavenia môžete svojim zákazníkom poskytnúť pridanú hodnotu aj v podobe nabíjačky autobatérií, pomocou ktorej môžete skontrolovať stav ich batérie.
Túto službu dokážu vodiči oceniť najmä v zimných mesiacoch, keď sa autobatérie vplyvom mrazov oveľa rýchlejšie vybíjajú.

Kvalita je základ
A to platí nielen pri vybavení vášho pneuservisu, ale taktiež aj pri vašich službách. Posledným faktorom, ktorý môže rozhodnúť o úspechu vášho podniku, je samotná služba a ľudia, ktorí ju poskytujú. Pri ich výbere preto dbajte na to, že zamestnávate človeka, ktorý danému odboru rozumie.

Zdroj obrázka: J. Lekavicius / Shutterstock.com