Teach_Pendante_IIĽahký Teach Pendant, spoločné komunikačné štandardy pre robot a mimoriadne malý kontrolér - čo si ešte pripravila spoločnosť Kawasaki Robotics tento rok? Pozrite si najnovšie produkty od spoločnosti Kawasaki Robotics. Spĺňajú požiadavky priemyslu 4.0 a pomáhajú pri každodennom vývoji aplikácií.

Riadiaca jednotka F0X a Teach Pendant II generácie
Nová generácia riadiacich jednotiek F-série je navrhnutá pre vysoký výkon a globálne použitie. Veľkosť regulátora sme zmenšili o 30 %, takže ho možno uložiť do 19-palcového racku. Okrem toho sa výrazne zvýšil výkon najnovšieho procesora a k dispozícii sú aj rôzne možnosti, napríklad zabudované 2D videnie.

Teach Pendant II

Pozrite si krátke video o novom Teach Pendante II generácie:

Hlavné výhody nového ovládača:
- Cubic-S môže byť nainštalovaný vo vnútri skrine
- Riadiaca jednotka môže podporovať až 9 osí (štandardne 7 osí + 2 zosilňovače osi 1)
- Veľkosť, ktorá sa zmestí do 19-palcového racku vrátane transformátora.
- Kompatibilita so širokou škálou zberníc:

protocols

Funkcia riadenia PLC
Spoločnosť Siemens plánuje spojiť spoločné komunikačné štandardy pre riadenie robotov. Inžinieri nebudú musieť programovať v rôznych jazykoch a nebudú musieť spravovať oba programy - PLC aj robota. V riadení PLC-Robot bude preklad príkazov PLC do jazyka AS, transformácia súradníc, riadenie vykonávania programu a riadenie PLC so spätnou väzbou.

machine park

Pracuje s mnohými značkami - Kawasaki, Kuka, ABB, Staubli, Universal Robots, Yaskawa, Fanuc, Comau, Yamaha, Panasonic, EPSON atď.

Zabudované 2D videnie
Vision opcia v F kontroléri má nové funkcie:
- Detekcia čiar

detekcia

- Kontrola kolízií

kontrola kontrola2

- Opakovanie meraní

opakovanie merani

- Korekcia času expozície

Korekcia času expozície

Funkcia spline
Funkcia spline maximalizuje výkon požadovaný pri lakovaní a tesnení:
- Presný pohyb podľa naučeného bodu (nekráti trasu)
- Konštantné zakrivenie pre hladkú trajektóriu

Bol navrhnutý na zlepšenie presnosti a kvality nanášania laku vďaka hladkej zakrivenej trajektórií pozdĺž nerovnomerného povrchu automobilovej karosérie, ktorý sa z roka na rok komplikuje.

spline

Je možné vyvinúť logiku riadenia pohybu, ktorá vykonáva pohyb podľa naučených bodov pri zachovaní hladkého konštantného zakrivenia.

improved trajectory

Kontaktujte nás
Hľadáte autorizovaného distribútora Kawasaki Robotics na Slovensku? Kontaktujte nášho partnera: S.D.A., s. r. o. Navštívte našu stránku http://kawasakirobotics.sk, kde nájdete všeobecné informácie o Kawasaki Robotics, prípadové štúdie a výhody robotizácie so spoločnosťou Kawasaki Robotics.

Marcin Brydak  Marcin Brydak
 International Account Manager
 Kawasaki Robotics Central and Eastern Europe HUB
 Email: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
 Mobil: +48 603 790 051
 LinkedIN: Marcin Brydak
jaroslavfilo2  Ing. Jaroslav Fiľo
 Konateľ spoločnosti
 S.D.A. , s. r. o.
 Mobil: +421 905 863 074
 E-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
 Web: www.S-D-A.sk
linkedin Kawasaki Robotics Central and Eastern Europe HUB youtube Kawasaki Robotics CEE HUB