hotelovy textil horeca textil
Ubytovali ste sa v hoteli a cítili ste sa príjemne? Spalo sa vám dobre na kvalitnom matraci a pohodlnom vankúši? Navštívili ste hotelový wellness, kde ste si vychutnali skutočný oddych?

Celý proces zahŕňa niekoľko krokov.

Ubytovali ste sa v hoteli a cítili ste sa príjemne? Spalo sa vám dobre na kvalitnom matraci a pohodlnom vankúši? Navštívili ste hotelový wellness, kde ste si vychutnali skutočný oddych? Alebo bolo cieľom vášho pobytu pracovné stretnutie a po psychickom a fyzickom vypätí potrebujete predovšetkým kvalitný relax?

Celý pobyt v hotelovom zariadení môže spríjemniť nielen kvalita služieb či ochota personálu, ale aj také detaily, ako je hotelový textil a ďalšie doplnky nevyhnutné pre chod zariadenia. Práve tu sa rodí celkový dojem zákazníka z poskytovaných služieb.

Obliečky, paplóny, matrace, vankúše, uteráky, osušky a ďalšie produkty patria medzi aspekty, ktoré tiež rozhodnú, ako sa bude u vás klient cítiť a či vás navštívi aj nabudúce. Čiže nie je to len o vkusne zariadenej izbe či výbornej reštaurácii, ale aj o detailoch, ktoré sú v tomto smere súčasťou celkovej mozaiky. Preto je potrebné dbať na kvalitu, aby klient vášho zariadenia nemal žiadne problémy.

Na trhu nájdeme množstvo hotelového textilu, no je potrebné uvedomiť si, že ak chcete ponúkať svojim klientom vyšší štandard, dajte si pozor na lacné výrobky najmä z ázijských krajín. Môžu sa vyznačovať nielen zhoršenou kvalitou, ale i krátkou životnosťou, takže po čase budete dané produkty kupovať znovu. Ak však túžite mať vo svojom zariadení skutočnú kvalitu, nebojte sa investovať do výrobkov od preverených a spoľahlivých firiem. Jednou z nich je Horeca textil, ktorá už celé desaťročie ponúka výrobu a predaj takýchto výrobkov. Spokojní klienti oceňujú hlavne rýchle jednanie, výhodné ceny a rýchlu realizáciu od objednávky až po prevzatie finálneho tovaru. Viete ale, ako prebieha výroba hotelového alebo reštauračného textilu?

V krátkosti sme nazreli priamo do dielne spomínanej spoločnosti. Možno vás aj táto malá virtuálna exkurzia presvedčí o tom, že slovenskí producenti vedia pre vás vyrobiť nádherné a zároveň mimoriadne kvalitné výrobky, ktorých úžitkové vlastnosti oceníte nielen vy, ale i hostia vášho zariadenia.

Proces výroby

Celý proces výroby sa začína pri objednávke. Tá obsahuje dopyt na konkrétny tovar, farbu, množstvo, prípadne ďalšie špeciálne požiadavky od zákazníka. Všetky kroky sú starostlivo konzultované s odborníkmi, aby sa našla tá najvhodnejšia alternatíva. K dispozícii je široké spektrum farieb, veľkostí a materiálov, čiže sa môže stať, že si nebudete vedieť vybrať. Odborní predajcovia vám v tomto smere radi pomôžu a poradia. Z mnohých možností určite nájdete pre vás tú najvhodnejšiu.

Bonusy

Nie je to však iba o komunikácii. Klienti dlhodobo oceňujú aj ďalšie bonusy, ktoré im firma ponúka. Napríklad na vyžiadanie dostanú zadarmo vzorky daného produktu, prípadne jeden kompletne ušitý výrobok na vyskúšanie. Na základe toho sa klient rozhodne, čo bude pre jeho firmu to najlepšie.

Ak došlo k dohode, objednávka sa posúva priamo do šijacej dielne.

Tu nastáva ďalší postup. Musia sa pripraviť všetky podklady, aby sa mohlo začať s výrobou konkrétneho produktu. Pracovníčky vyberajú látky podľa zadania v objednávke. Tie sa vyznačujú vysokou kvalitou a tým aj dlhou životnosťou, čiže investícia je dlhodobá a nezaťažuje váš rozpočet. Už počas prípravy surovín podliehajú látky kontrole. Tá je precízna a dôkladná, aby sa odhalili prípadné nedostatky.

Nasleduje strihanie podľa zadaných rozmerov. Šijacie stroje obsluhujú skúsené zamestnankyne, ktoré spájajú nastrihané kusy látky. I v tomto prípade dochádza k vizuálnej kontrole. Pracovníčky každý jeden kus detailne obzerajú, hľadajú fľaky, nečistoty, poškodenia na spojoch či ďalšie nedostatky. Ak nájdu čo i len najmenší defekt, výrobok okamžite vyradzujú. Všetky zvyšné produkty sa následne zabalia a dopravnou spoločnosťou prevezú priamo k zákazníkovi. Celý tento proces je možné zabezpečiť do niekoľkých hodín. Všetko závisí od konkrétnej dohody s pracovníkmi firmy. Tu sa celý proces končí a tým aj naša prehliadka.

Ako môžete vidieť, výrobná pyramída je postavená predovšetkým na kontrole, aby dostal zákazník bezchybný produkt. Aj to je výsadou spoločnosti, ktorú oceňujú verní klienti, ale i noví zákazníci.

Spoločnosť Horeca textil vyrába a predáva textil, nábytok a ďalšie doplnky pre hotelový, reštauračný biznis a welness. Výhodou je rýchly online nákup a realizácia do niekoľkých hodín. Všetky podrobnosti ako aj ponuku výrobkov nájdete tu.