OTS: MINELAB sa vracia na veľtrh IWA OutdoorClassics 2019 s najnovšou technológiou

Svetový líder v oblasti technológie detekcie kovov predvedie svoje najnovšie produkty na medzinárodnom veľtrhu.

Cork, Írsko 7. marca (TASR-OTS)(PRNewswire) - Minelab predvedie svoju najnovšiu technológiu detekcie kovov počas veľtrhu IWA OutdoorClassics (hala 6/stánok 6-217) v Norimbergu, Nemecku od 8. do 11. marca.

V stánku spoločnosti Minelab nájdete produkty na bežné použitie, od nedávno uvedenej technológie GO-FIND 11, cenovo dostupného detektoru prepoužívateľov každého veku až po bestsellery EXCALIBUR II a CTX 3030, ktoré ponúkajú výnimočne vysoký výkon. Minelab predvedie aj jeden zo svojich najnovších detektorov kovov: EQU|NOX 800. „EQU|NOX 800 je jedným z najlepších detektorov na vyhľadávanie nábojníc, nožov, zbraní, šperkov, mincí a malých kovových úlomkov. Je vodeodolný až do hĺbky 3 metrov, rýchlo sa regeneruje a dokáže sa adaptovať na všetky druhy cieľov a pôdnych podmienok," zdôrazňuje Michelle Meyersová, riaditeľka pre globálny marketing.

Všetky produkty spoločnosti Minelab sú k dispozícii prostredníctvom globálnej obchodnej siete.

„Za ostatných 35 rokov sa zo spoločnosti Minelab stal svetový líder v oblasti technológie detekcie kovov, ktorý si získal dôveru špičkových armád, archeológov a nadšencov outdoorových športov," uviedol Ben Harvey, výkonný viceprezident a generálny riaditeľ pre Ameriku, Európu a Rusko. „Sme radi, že sa vraciame na veľtrh IWA práve pri príležitosti jeho štyridsiateho piateho výročia." Od roku 1974 je IWA OutdoorClassics považovaný za popredný obchodný veľtrh produktov z oblasti loveckých potrieb, streleckých športov, vybavenia pre outdoorové aktivity a potrieb pre ochranné služby a úrady.

O SPOLOČNOSTI MINELAB:

Minelab je austrálsky podnik s viacerými oceneniami, ktorý sa úspešne etabloval na svetovom trhu a získal vedúce postavenie vo svojich kľúčových oblastiach pôsobenia. Hlavné sídlo spoločnosti je pri Mawsonských jazerách v južnej Austrálii a regionálne pobočky nájdete v Corku v Írsku, Dubaji v Spojených arabských emirátoch, Chicagu v USA a Itajai v Brazílii. Firma sa špecializuje na vyspelé elektronické technológie. Od svojho vzniku v roku 1985 je spoločnosť Minelab svetovým lídrom v oblasti technológií detekcie kovov pri vyhľadávaní zlata, lovu pokladov a odstraňovaní nášľapných mín. Vďaka neustálemu výskumu a vývoju a inovatívneho dizajnu je dnes Minelab hlavným svetovým výrobcom ručných detektorov kovov. Za posledných 30 rokov spoločnosť Minelab zaviedla inovatívnejšiu a praktickejšiu technológiu, než ktorýkoľvek z jej konkurentov a doviedla odvetvie detekcie kovov na nové úrovne excelentnosti. Minelab patrí do siete Codan Limited. Viac informácií o spoločnosti Minelab nájdete na: minelab.com.

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/827911/minelab_Logo.jpg

Kontakt: Rocket Writers for Minelab, Rachelle Koenig, 773-255-7794, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.