OTS: Spoločnosť Risen Energy podpisuje zmluvu na dodávku modulov s výkonom 261 MW pre solárny projekt podniku OPDEnergy. Ďalší krok spoločnosti Risen Energy smerom k expanzii na španielsky trh.

Ningbo, Čína, 5. marca (TASR)(PRNewswire) - Výrobca fotovoltických modulov s áčkovými burzovými akciami a líder v odvetví v Číne, spoločnosť Risen Energy Co., Ltd nedávno podpísal zmluvu o spolupráci na dodávku modulov s výkonom 261 MW pre solárny projekt podniku OPDEnergy. Podľa zmluvných podmienok čínska spoločnosť poskytne vysokoúčinné moduly pre elektrárne podniku OPDEnergy. Ide o ďalšiu veľkú objednávku pre firmu Risen Energy od španielskych partnerov a uzavretie zmluvy je príkladom narastajúcej prítomnosti spoločnosti Risen Energy na španielskom trhu.

Ide o naozaj veľký projekt prinášajúci mnoho výziev pre spoločnosť Risen Energy, počnúc dodacími lehotami, cez cenu, kvalitu až po technické požiadavky. Zhao Zelin, viceprezident pre predaj v spoločnosti Risen Energy, pri tejto príležitosti uvádza: „Vždy sme verili, že kvalita produktov je kľúčová pri rozhodovaní o tom, kto sa ujme vedenia v rozvíjajúcej sa oblasti fotovoltiky. Aj keď sú dodacie lehoty veľmi striktné, dokážeme garantovať vysokú kvalitu komponentov a služieb vo všetkých oblastiach." Spoločnosť Risen Energy sa spolieha na štruktúrovaný model riadenia technickej kvality a plne dôveruje jeho schopnosti zabezpečiť vysokoúčinné a veľmi kvalitné komponenty pre zákazníkov v dohodnutom časovom rámci a zaistiť hladké a včasné pripojenie k sieti pri maximalizácii návratnosti prostriedkov investorov.

Luis Cid, generálny riaditeľ spoločnosti OPDE uviedol: „Dôvodov, prečo sme si vybrali spoločnosť Risen Energy za partnera pre tento európsky projekt, je hneď niekoľko. Je to najmä rýchla expanzia tejto značky na celosvetový trh, spoľahlivý finančný manažment a tiež veľké investície do inovácií a vývoj a výskum. Veríme, že Risen Energy za ostatných niekoľko rokov nadobudol značné skúsenosti na medzinárodnom poli a práve tieto budú veľmi prospešné pri našej spolupráci a položia základy pre budúcu kooperáciu." K dnešnému dňu dokázala spoločnosť Risen Energy prekročiť magický míľnik 5 GW. Obe elektrárne v Kazachstane, jedna s výkonom 40 MW a druhá s výkonom 63 MW, ktoré vystavala a prevádzkuje spoločnosť Risen Energy, získali financovanie z Európskej banky pre obnovu a rozvoj (EBRD) a predstavujú pretrvávajúci dôkaz skutočnosti, že sa táto značka dobre etablovala na medzinárodných trhoch. V súčasnosti prekračuje  priemerná účinnosť obojstranných pasivovaných AIOx PERC článkov od Risen Energy 22,2 percent, pričom najvyššia účinnosť článkov produkčnej kvality tejto značky dosahuje 22,51 percent, čo je samozrejme ďalší dôležitý úspech posilňujúci postavenie tejto značky na globálnych trhoch.

V budúcnosti plánuje spoločnosť Risen Energy vkladať nádej do svojho tímu v Európe a v Latinskej Amerike a pokračovať v prenikaní na európsky trh, pričom Španielsko bude slúžiť ako krajina pilotných projektov. Zároveň využije skúsenosti zo Španielska na latinsko-americkom trhu a plánuje ďalej prenikať do Južnej Ameriky v snahe prepracovať sa na globálny trh.

Kontakt:

Tina Feng,

+86-13736192549

Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.