TurbineAero, Inc. oznamuje akvizíciu podniku na opravu súčastí pomocných energetických jednotiek, ktorý patrí do skupiny Triumph Group

Chonburi, Thajsko 17. januára (TASR-OTS) - (BUSINESS WIRE) - TurbineAero, tzv. portfóliová spoločnosť skupiny The Gores Group, oznámila akvizíciu produktovej rady na opravu súčastí pomocných energetických jednotiek firmy Triumph Aviation Services Asia, Ltd.

Akvizícia tohto segmentu podnikania integruje opravu súčastí pomocných energetických jednotiek do ázijského zariadenia spoločnosti TurbineAero zameraného na údržbu, opravu a revízie systémov pomocných energetických jednotiek. Táto integrácia zlepšuje vnútropodnikové schopnosti, časovú efektivitu a zaisťuje zníženie dodatočných nákladov.

Integrácia sa uskutoční s okamžitou účinnosťou v novom thajskom pracovnom zariadení spoločností TurbineAero v Ázii o výmere 80.000 m2, ktoré zastreší až 250 zamestnancov a bude zabezpečovať testovanie najnovšej technológie, činnosti údržby, opravy a revízie súčiastok a systémov lietadiel pre našich svetových zákazníkov vrátane pomocných energetických jednotiek, vymeniteľných súčiastok a údržby, opravy a revízie súčiastok a ich častí.

“Sme šťastní, že k našim schopnostiam v oblasti údržby, opravy a revízie systémov pomocných energetických jednotiek sa pridá technológia na opravu súčastí pomocných energetických jednotiek. Táto akvizícia kladie dôraz na sústredenie sa na oblasť údržby, opravy a revízie systémov pomocných energetických jednotiek a umožňuje nám poskytovať našej celosvetovej zákazníckej základni služby s vyššou pridanou hodnotou,“ povedal Peter Gille, viceprezident a generálny manažér TurbineAero Repair v Ázii. “Akvizícia poukazuje na rast spoločnosti TurbineAero, ktorý spoločnosť zaznamenala za posledné dva roky a potvrdzuje tak vývoj leteckého priemyslu v Thajsku, kde máme to privilégium, byť toho súčasťou.”

“Sme nadšení, že sme uzavreli akvizíciu tejto produktovej rady na opravu súčastí pomocných energetických jednotiek skupiny Triumph Group. Táto akvizícia bude naďalej zvyšovať náš náskok pred konkurenciou a umožní nášmu rozširujúcemu tímu TurbineAero v Thajsku poskytovať lepšie služby údržby, opravy a revízie systémov pomocných energetických jednotiek rozrastajúcej sa leteckej flotile v regióne,” povedal Robert Wilson, výkonný riaditeľ TurbineAero Inc.

O spoločnosti TurbineAero, Inc.

Sídliac v meste Chandler, v Arizone, je spoločnosť TurbineAero lídrom pre oblasť vzdušného priestoru ako poskytovateľ komplexných, flexibilných a spoľahlivých riešení pre celosvetovú leteckú komunitu. Ako celosvetovo najväčší poskytovateľ služieb leteckého priestoru spoločnosť opravuje, predáva, prenajíma, testuje a overuje pomocné energetické jednotky a ďalšie súčiastky s tým súvisiace, ktoré tvoria ich príslušenstvo. Obchodná spoločnosť TurbineAero pôsobí súčasne v 4 lokalitách, 3 prevádzky sa nachádzajú blízko Phoenixu, v Arizone, a 4. lokalita pôsobnosti spoločnosti je práve otvorené pracovné stredisko v Thajsku v blízkosti Bangkoku. Pre viac informácií prosím navštív www.turbineaero.com.

O The Gores Group

The Gores Group, založená v roku 1987 Alecom Goresom, je globálna investičná firma zameriavajúca sa na obchodné partnerstvá s podnikmi pôsobiacimi v odlišnom biznise, ktoré môžu ťažiť z ich rozsiahlych vedomostí v obore, z desiatky rokov dlhých skúseností a flexibilnej kapitálovej základne. Počas svojej 30 ročnej histórie si firma vyvinula hlboké pochopenie a rešpekt pre budovanie podniku a vytváranie hodnôt prostredníctvom jeho manažovania. Sídliac v meste Los Angeles, firma The Gores Group riadi kancelárie v meste Greenwich v Connecticute a v meste Boulder v Colorade. Pre viac informácií prosím navštív www.gores.com.

Kontakty: Pre viac informácií o TurbineAero, prosím kontaktujte: Lisa Gates Celosvetová komunikácia & marketingový špecialista, TurbineAero (480) 824-2700 Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Pre viac informácií o The Gores Group, prosím kontaktujte: Jennifer Kwon Chou generálny riaditeľ, The Gores Group (310) 209-3010 Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Zdroj: TurbineAero

Smart multimediálna galéria

Fotografia TurbineAero tím opráv v Ázii, operačný tím pre oblasť pomocných energetický jednotiek (Fotografia: Business Wire)

Pozri tieto novinky a multimediálny obsah online na: http://www.businesswire.com/news/home/20190115005959/en

Upozornenie: Originál tohto textu je oficiálna záväzná verzia. Preklad uvádzame len ako pomocný text, odvolávajúci sa na originál, ktorý je jediným právne záväzným dokumentom.

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.