Bratislava/Szikszó 25. marca (TASR) – Produkcia v závode maďarského výrobcu energetických nápojov Hell Energy ide podľa bežného režimu a dodávky na Slovensko sú v rovnakom objeme, ako boli doteraz. Pre TASR to potvrdila jeho PR manažérka Kata Somos-Kunos.

„Dôvodom je naša samostatnosť, čo sa týka výroby plechoviek, ich plnenia a automatizovaného skladu. Táto nezávislosť garantuje neprerušenú výrobu a odovzdávanie objednávok načas nielen na Slovensko, ale aj do všetkých našich krajín vývozu,“ podotkla Somos-Kunos.

Dodala, že spoločnosť produkuje svoje výrobky podľa najvyšších štandardov bezpečnosti potravín a v súvislosti so šírením nového koronavírusu ich ešte sprísnila, aby vyhovovali súčasnej situácii.

Značka Hell Energy pôsobí na trhu 13 rokov a podľa vlastných údajov patrí medzi troch najväčších svetových výrobcov značkových energetických nápojov, pričom na slovenskom trhu má v tomto segmente podiel 23,6 percenta. Jej jediný výrobný závod sa nachádza neďaleko slovenských hraníc v maďarskej obci Szikszó pri Miškovci, odkiaľ svojimi produktmi zásobuje 52 krajín sveta.