viscomfrankfurt2016 1Pozývame vás na veľtrh viscom düsseldorf 2017 (medzinárodný odborný veľtrh pre vizuálnu komunikáciu, techniku a dizajn), ktorý sa bude konať v dňoch 18. - 20. októbra 2017 v nemeckom Düsseldorfe.


Veľtrh viscom Düsseldorf 2017 je medzinárodný odborný veľtrh vizuálnej komunikácie, techniky a dizajnu, na ktorom sa budú vystavovatelia prezentovať v úlohe výrobcov, predajcov a firiem, ktoré poskytujú služby v odvetví reklamnej vizuálnej komunikácie, ako napríklad signmaking, digitálnej veľkoformátovej tlače, priemyselnej tlače, inovatívne materiály, sieťotlač, flexografia, outdoorová reklama, svetelná reklama, orientačné systémy, displeje a obaly, prezentačná technika, úpravy textilu, pečiatky, gravírovanie, montáž a transport, nástroje, vybavenie pracovísk, softvér a hardvér, služby. V rámci veľtrhu je možné navštíviť množstvo špeciálnych prezentácií a prednášok so sprievodným programom.

viscomfrankfurt2016 2

MANIN EXPO, ako zastúpenie veľtrhu Vám ponúka možnosť zabezpečenia bezplatných vstupeniek cez On-line systém:
www.viscom-messe.com/Gutschein

Kód na bezplatnú vstupenku na všetky dni veľtrhu pre Slovensko:

qg5k-7uhs-c9vs-uwa5

Kód na bezplatnú vstupenku na všetky dni veľtrhu pre Slovinsko:

wjyc-msgr-y75m-65t9

viscomfrankfurt2016 3

V prípade záujmu je možnosť zorganizovania zájazdu. Viac informácií nájdete na:
http://flashholidays.eu/cestovna-kancelaria/vystavy-a-veltrhy/viscom-2017

Zoznam vystavovateľov, plán areálu a hál, newsletter ako aj mnohé ďalšie informácie nájdete priamo na webovej stránke veľtrhu.
www.viscom-messe.com

Neváhajte nás kontaktovať v prípade ďalších informácií:
Oľga Rumannová – MANIN EXPO
Lánska 948/87
017 01 Považská Bystrica, Slovakia
Tel.: +421 904 145 593
E-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
Web: www.maninexpo.sk

TEXT Oľga Rumannová FOTO www.viscom-messe.com