aluCestovná kancelária FLASH HOLIDAYS so sídlom v Bratislave každoročne ponúka okrem tradičných poznávacích a turistických zájazdov aj zájazdy na atraktívne a zaujímavé veľtrhy do Rakúska a Nemecka.
Pre záujemcov o kompozitné materiály, výroby a spracovanie hliníka tu máme opäť zaujímavé výstavy ALUMINIUM a COMPOSITES EUROPE, ktoré sa konajú súbežne vo veľtrhovom areáli v nemeckom Düsseldorfe v dňoch 29. 11. - 1. 12. 2016.

ALUMINIUM
alu2016 logoALUMINIUM je vedúci svetový veľtrh pre hliníkový priemysel a jeho dôležité odvetvia použitia, ako automotive, doprava, strojárstvo, elektronika a elektrotechnika, stavebníctvo a konštruktérstvo, balenie a spotrebný tovar.

Bližšie informácie o pripravovanom autobusovom zájazde s možnosťou prihlásenia nájdete na adrese http://flashholidays.eu/cestovna-kancelaria/vystavy-a-veltrhy/aluminium-2016/

 

COMPOSITES EUROPE
CE LogoCOMPOSITES EUROPE je zameraný na cieľové skupiny návštevníkov ako sú dizajnéri, inžinieri, technici a dodávatelia z najdôležitejších aplikačných odvetví automobilového priemyslu, letectva, dopravy (železničná doprava, autobusová doprava, hromadná doprava), veternej energie, stavebníctva a lodiarstva.

Bližšie informácie o pripravovanom autobusovom zájazde s možnosťou prihlásenia nájdete na adrese http://flashholidays.eu/cestovna-kancelaria/vystavy-a-veltrhy/composites-europe-2016/

Pokiaľ plánujete návštevu uvedených veľtrhov ako spoločnosť, zväz, komora, asociácia alebo iná organizácia s väčším počtom záujemcov, neváhajte nás kontaktovať a my vám vytvoríme ponuku tak, aby vyhovovala vašim požiadavkám a predstavám, aj s možnosťou zabezpečenia programu počas cesty formou exkurzie na aktuálnu tému veľtrhu alebo prehliadky miest.

logoFLASH HOLIDAYS SK, s. r. o.
Krížna 21
811 07 Bratislava

Tel.: 0917 166 738
E-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

TEXT Branislav Straka FOTO archív redakcie