ipaUž niekoľko rokov sa stretávajú ľudia, ktorí považujú podnikanie za spôsob života v žilinskom hoteli Holiday Inn. Tento rok bude konferencia Podnikatelia, spojte sa! v dňoch 27. – 28. 4. 2016.

Na čo to vlastne robíme
Stretávajú sa tu menší podnikatelia s veľkými, ale aj ľudia, ktorí pracujú v oblasti hudby, športu a charity. Toto stretnutie rôznych odborov vytvára „trhovisko“ na prepájanie sa ľudí a firiem tak, aby sme vytvorili silnú sieť inovátorov na Slovensku a v Českej republike.

Učíme sa navzájom nové veci
Účastníkov čakajú jedinečné rady a tipy podnikateľa Artura Gevorkyana, ktorý vybudoval firmu od nuly a dnes viac ako polovicu výrobkov nevyrába žiadna iná firma vo svete. O čom sa môžu navzájom od seba naučiť podnikatelia a korporácie porozpráva Norbert Brath, ktorý sa ako prvý mimo materskej firmy krajiny koncernu dostal do elitnej skupiny šéfov závodov po svete. Bývalá vrcholová manažérka Romana Machová odišla z nadnárodných firiem a našla slobodu a šťastie vo svojom vlastnom podniku. Svet veľkých firiem opustil aj ďalší rečník Jan Mašek, aby sa mohol venovať vlastnému biznisu.

Inšpirácie medzi rôznymi odbormi
Konferencia predstaví účastníkom ľudí aj z iných ako výrobných oblastí. Petr Skondrojanis hovorí o sebe, ako o voľnom radikálovi českého HR. Inšpiruje ľudí k inému prístupu pri hľadaní práce. Pavol Smolka sa ako hudobník a manažér posledných desať rokov venuje práci pre Zuzanu Smatanovú. Jozef Antošík a Adrián Guľa majú významné skúsenosti nielen zo športového prostredia MŠK Žilina.
Celú akciu bude moderovať Ján Košturiak z IPA Slovakia, ktorý stál pri rozbehu niekoľkých úspešných podnikateľských projektov a nápadov.
Na konferenciu nadväzuje aj ďalší ročník Podnikateľskej univerzity so seminármi v zaujímavých firmách – napr. Linet, Bernard, OMS Lighting, Embraco, I.D.C. Holding, Borcad, Elcom a i.
Pridajte sa a využitie miesto na nové inšpirácie a efektívny networking v príjemnom prostredí hotela s kvalitným cateringom. Aktuálny program a vstupenky nájdete na stránke konferencie: http://www.podnikateliaspojtesa.sk/?utm_source=stroj&utm_medium=web&utm_campaign=pss

TEXT/FOTO IPA