hysterNa medzinárodnom strojárskom veľtrhu predstavila spoločnosť HYSTER Slovakia široké spektrum ponuky manipulačnej techniky. Špeciálne sa pritom zamerala na riešenia pre slovenský automobilový priemysel.


Spoločnosť celkovo vystavila 14 kusov skladovej a manipulačnej techniky a vysokozdvižných vozíkov s protizávažím. Okrem nich však HYSTER predstavil vo svojom stánku aj novinky pri riešení inovatívneho pohonu na Li-Ion batérie, ktoré dokážu výrazne ušetriť čas pri výmene batérie a jej údržbe, ako aj znížiť náklady spojené s ich manipuláciou či náklady súvisiace s energiami. Medzi zaujímavé exponáty v stánku patril aj flexibilný ťažný systém vozíkov, s pomocou ktorých po pripojení k ťahačom HYSTER možno efektívne prepravovať náklad k výrobnej linke a od nej. Toto riešenie, uspôsobené potrebám automobilového priemyslu, bolo vyvinuté špeciálne na zefektívnenie výrobného procesu „Just in time“.
Návštevníci si mohli vyskúšať aj systém virtuálnej reality simulujúci používanie vysokozdvižného vozíka s protizávažím HYSTER Fortens.