termaPotraviny z Poľska moc dobrú povesť nemajú, pretláčacie zemné rakety sú na tom oveľa lepšie. Nástroje z dielne najväčšieho poľského výrobcu – TERMA – totiž používajú stovky firiem na celom svete. A dobre vedia prečo.

Ergonomický tvar pre maximálnu presnosť
Práca so zemnými raketami TERMA je jednoduchšia, než si vôbec dokážete predstaviť. Stupňovitá hlavica rakety s úderníkom vďaka špeciálne navrhnutej geometrii perfektne drží smer (v kategórii presnosti tieto rakety získali mnohé medzinárodné ocenenia) a telo je dokonale vyvážené, aby hlavicu bez omylu nasledovalo. Počas práce navyše môžete kedykoľvek a ľahko zmeniť smer rakety – stačí len použiť pneumatický ventil privádzača vzduchu. Neustále tak máte nad strojom 100% kontrolu.

Na mohutné alebo kamenisté zeminy
TERMA pri vývoji svojich pretlačovacích rakiet myslela aj na tých, ktorí budú prerážať extrémne mohutné zeminy. Vďaka inteligentnej konštrukcii, odolným materiálom a použitia teflónu sú rakety TERMA odolnejšie a silnejšie, než rakety konkurenčných značiek. Dokážu si preto poradiť aj s veľmi hutnými alebo kamenistými zeminami.
O kvalite rakiet TERMA svedčí aj to, že boli hneď dvakrát ocenené ako Expert na medzinárodnej konferencii bezvýkopových technológií. V roku 2012 si ocenenie odniesla raketa MAX K95S, o dva roky neskôr sa potom rovnaké pocty dostalo aj modelu MAX K55S. Vyznamenaniu sa dočkal aj model K130S, ktorý roku 2012 vyhral cenu Rodeo na konferencii o bezvýkopových technológiách v Poľsku.

Ľahko dostupné aj na Slovensku
Ak by ste si chceli pretláčacie rakety TERMA kúpiť do svojej firmy, nemusíte pre ne jazdiť až do Poľska. Prístroje zaobstaráte tiež v Česku – autorizovaným predajcom je tu napr. firma Manek, stavebné stroje, ktorá má obchodné zastúpenie v Olomouci a v Brne.
Firma vám pretláčacie rakety nielen predá, ale tiež zaškolia do práce s nimi, poskytne záručný i pozáručný servis a ponúkne mobilné skrutkové kompresory Atlas Copco s prevádzkovým tlakom 7 barov, ktoré sú pre poháňanie rakiet TERMA ideálne. Konštrukcia rakiet TERMA je síce odolná proti krátkodobému prekročeniu tejto hranice, ale dlhodobo by ste ich vyššiemu tlaku vystavovať nemali.

TEXT Filip Manek