ifs kyoceraIFS, zaoberajúca sa vývojom podnikových aplikácií, oznámila, že KYOCERA Document Solutions Europe, popredný výrobca riešení na zobrazovanie dokumentov a systémov na správu dokumentov, implementuje produkt IFS Service Management s cieľom optimalizovať procesy služieb a vybudovať jednotný systém pre celú Európu.


Spoločnosť KYOCERA Document Solutions Europe so svojím popredným portfóliom tlačiarní, multifunkčných systémov, spotrebného materiálu, softvérových riešení a dokumentových služieb uľahčuje efektívnu a cenovo výhodnú realizáciu procesov na spracovanie dokumentov.
Po dôkladnom vyhodnotení niekoľkých dodávateľov softvéru si spoločnosť zvolila na optimalizáciu procesov svojich služieb a vybudovanie jednotného IT riešenia pre celú Európu riešenie IFS Service Management. S riešením IFS spoločnosť skráti čas potrebný na poskytnutie služieb, zlepší správu zmlúv a záruk a zabezpečí efektívnu spoluprácu s obchodnými partnermi.
Riešenie bude nasadené do cloudu spravovaného spoločnosťou IFS na platforme Microsoft Azure, čo je plnohodnotne spravované cloudové prostredie pre jedného klienta. Počas počiatočného projektu bude vyvinutá európska norma, ktorá bude pilotne zavedená v spoločnosti KYOCERA Document Solutions Europe. V druhej fáze bude táto norma zavedená v dcérskych firmách spoločnosti KYOCERA naprieč Európou, Stredným východom a Afrikou, medzi ktoré patrí napríklad Triumph Adler, dlhoročný člen skupiny KYOCERA.
„Vykonali sme dôkladný prieskum všetkých známych produktov na trhu,“ vyhlásil Takahiro Sato, prezident spoločnosti KYOCERA Document Solutions Europe. „Spoločnosť IFS nám ponúkla najucelenejšie, najprepojenejšie a medzinárodne najlepšie škálovateľné softvérové riešenia pre všetky dôležité oblasti služieb. Jedným z rozhodujúcich faktorov pre nás bola inovatívna softvérová architektúra od spoločnosti IFS orientovaná na budúcnosť.“
Peter Höhne, viceprezident predaja a marketingu spoločnosti IFS v strednej Európe, povedal: „Zmluva so spoločnosťou KYOCERA Document Solutions Europe predstavuje pre spoločnosť IFS významný míľnik. Získanie tohto strategicky významného zákazníka opätovne potvrdzuje našu vedúcu pozíciu na poli softvéru pre správu služieb a fakt, že naše dlhodobé investície do ‚rušivých‘ technológií, ako sú IoT a cloud, majú medzi globálnymi podnikmi stále dobrý zvuk.“

TEXT/FOTO IFS